Kislányom júliusba lesz 2 éves. Szeretném leszoktatni a pelusról. Hogyan kezdjem?

Nekem is júliusban tölti a 2-t,de szerintem még nem érett rá a lányom,hogy leszoktassam. Néha rákéretőzik a wc-re,mondja,hogy pisi,ráül,leszáll,megtörli,és mondja,hogy kész,de nem pisil soha bele.A bilit utálja,játszik vele csak. Ha kibontom a pelusból,akkor pedig odapisil,és utána szól.Szóval nem tudom hogy lehetne leszoktatni,de szerintem,még nem érett rá.A te kislányod,szokott szólni,ha van kaki,vagy pisi a pelusba?
Barátkozik a wc-vel,vagy a bilivel?

Mi kertes házban lakunk, és most az elmúlt napokban, hogy ilyen meleg volt, egyszerűen nem adtam rá alul semmit. Egész nap kint voltunk, így nem féltem, hogy összepisili a lakást. Csodák csodájára, 4x pisilt a bilibe. Ő maga ült rá, én csak kiraktam a teraszra neki.
Kétszer pisilt be, amikor már nadrágban volt, mert hűvösödött. A másik alkalom pedig fürdőbugyiban történt.
Valószínű, még nem tudja, hogy a nadrág nem tartja bent e pisit, csak a pelus.
Ma veszek neki bugyit, mert még nincs, és ha kimegyünk a kertbe, akkor pelus helyett bugyit fogok ráadni.
Mi így kezdjük, aztán majd meglátom, hogy a bugyis módszer be fog e válni. Annyira már nincs meleg, hogy pucéron legyen.
Kislányom márciusban volt 2 éves.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!