Talán provokatív a kérdés, de engem nem hagy nyugton! Mit gondoltok erről a témáról és hogy álltok hozzá?
Nem csinálná ezt a szupermarketben :D
Lefekvés előtt, felkeléskor csinálják csak, idegenek előtt nem.
Olyan is elő fog fordulni hogy pukizik egyett. Na akkor mit csinálsz?:-)
Elvonod a figyelmét, ha a plázában kezdi akkor ott vonod el a figyelmét. Egyébként ott nem fogja, mert takarva vannak a nemi szerver, legalábbis nem sanszos.
Szerintem e miatt ne aggódj. Pl én is csináltam, emlékszem, aztán mondták a szüleim, hogy nem illik, és onnantól nem csináltam, vagy legalábbis nem előttük, ennyi.
Én ismerek pl olyan kislányt, aki még csak 2 éves, még nem szobatiszta, viszont onnan tudják, hogy éppen kakil, hogy bebújik az asztal alá. Tehát már nála kifejlődött az, hogy kakilni sem illik másik előtt. Nem kell ezt szerintem ennyire túlaggódni, nem fog a kisfiad/kislányod az áruház közepén maszturbálni és valószínű az óvodában sem ő lesz az első akinél esetleg ilyet látnak. De okosak ezek a kis lurkók, el fogod tudni neki magyarázni, ne aggódj.
Jártam egy kis ideig gyermekgondozó szakra, ahol tanultunk pl fejlődéslélektant, és szóbakerült a téma, meg a tanárok számoltak be hasonló tapasztalatokról a pályájuk során.
Viszont a kislányom 2,5 éves, és soha nem láttam nála ilyesmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!