Anyukák, akik szedtek Magnéziumot segít a feszültségoldásban?
Figyelt kérdés
Melyik fajta a jó?2012. ápr. 20. 14:28
11/13 anonim válasza:
persze rá lehet fogni a hízást a magnéziumra, de nincs alapja.
12/13 anonim válasza:
Én szedtem a magneB6-ot és én is híztam tőle, úgyhogy inkább megőrülök, minthogy a plusz 10-re még pluszban jöjjenek kilók. :)
Én pezsgőtablettában iszok magnéziumot, ill, van egy foreveres termék, nem tom hirtelen mi a neve, azt alkalmanként beveszem, ha szükségét érzem :)
13/13 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok. Igen biztos hogy ettől híztam meg, mert egyáltalán nem ettem többet, mint máskor. Sőt még visszavettem az evést és már kezdtem fogyni. Aztán elkezdtem szedni, kb. pár hónapig szedtem, nem tudom pontosan meddig. És azt vettem észre hogy meghíztam. Mások is mondták hogy mitől híztam meg. Aztán elkezdtem gondolkodni hogy vajon mitől? És utánaolvastam fórumokon hogy vannak akik híztak a magne b6-tól és akkor összeállt a kép! Kb. 3-4 kg-ot híztam, de még volt rajtam 5 kg plusz a szülés után, úgyhogy azonnal abbahagytam a szedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!