Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti meddig szednétek a magnéziu...

Ti meddig szednétek a magnéziumot?

Figyelt kérdés
Az előzményeim:2000-ben egy ormonális probléma miatt a 8. hétben terhességmegszakítás,2006-ban szültem 40+3-ra de a 38. hétig magnéziumot szedtem,itt repedt a méhszájam,varrni kellett,2010-ben genetikai rendellenesség miatt megszakítás 13 és fél etesen.Most 23 hetes vagyok,és magnesi-citritet szedek napi 3x1-et.Tehát ez a 4. terhességem,félek,hogy ki ne nyíljak idő előtt ennyi előzmény után.Meddig szedjem szerintetek?A 36. hétig szeretném,dokit majd megkérdezem akkor,de kíváncsi vagyok a véleményetekre.Köszönöm,ha válaszoltok.
2012. márc. 11. 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Én addig szedném ameddig az orvosom javasolja. Tedd te is azt.

Drukkolok, hogy minden rendben menjen!!! Boldog babavárást!

2012. márc. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!