Szedek Elevitet, vasat, Magnéziumot . De mióta magnéziumot szedek hasmenésem van . Ez baj vagy inkább jó? Olvastam soknak székrekedése van nekem ellenkezőleg. Vírusom nincs.23 hetes vagyok.
Nekem is hasmenésem volt tőle, nem is szedtem...
Magne B6, pezsgőtabletta (több féle is), mindegy volt, mindtől ment a hasam.
Már rég megszültem, azóta is próbálkoztam párszor magnéziummal, de mindig meghajtott.
Legutóbb az Auchanban vettünk ilyen lapos kiszerelésű "napi egy vitamin" magnéziumot, ebbe nagyon sok van (nem tudom pontosan, mert a férjem elvitte), és ez mégse hajt meg.
szóval nem értem, hogy a többivel mi volt a baj.
Lehet nálad az volt baj hogy a magnéziumot keverik valamivel, ha megnézed a dobozát akkor le van írva hogy melyik milyen származékot tartalmaz, mert nem egy az egyben magnézium ezek a tabletták, lehet a kettő anyag kombinációja okozta a gondot, más gyógyszernél meg mással állították össze így ott nem volt hasmenés.
Amúgy kérdező nekem a Dmben vásárolt leveles magnézium vagy magneB6 nem okozott hasmenést, a magnerot meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!