Tunatok ajanlani a MAGNEB6-nal jobb magneziumot?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 20:50
1/7 anonim válasza:
Attól csak jobb van. Magnerot, felszívódás szempontjából mindenképp ez a legjobb.
2/7 anonim válasza:
én 3 féle magne b6ot szedtem és nem voltak egyformák. A legelső viszont nagyon jó volt. azt hiszem pharmavites, kis tojás alakú volt árban is ez érte meg legjobban. ezt próbáld ki. Utána nem kaptam csak jutavit márkájú nyújtott felszívódásút, az nem volt jó egyáltalán. Most meg citromfü kivonatost szedek, ez is jó de nem annyira mint az első. SZóval ha nem találsz mást, sztem egy próbát megért a pharmavites! :)
3/7 anonim válasza:
magnesium citrici - Valami ilyesmi. doki írja fel. Gondolom, ez eléggé hatásos lehet
4/7 anonim válasza:
Magnesolv, állítólag ez a tuti :D
6/7 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek
2012. márc. 22. 23:24
7/7 anonim válasza:
Magnesium citrici,már írta valaki,nem éppen dokinak kell felírnia,nekem nem írta fel.315 Ft a 10 dbos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!