Egy kis vidámság?

Figyelt kérdés
Tegnap fürdés közben nézegetett a 2,5 éves kislányom és egyszer csak megkérdezte, mi az a barna pötty rajtam. Mondtam neki, hogy anyajegy. Egy kicsit elgondolkodott, majd megkérdezte: Anya, nekem mikor lesz Lili Babus jegyem? :)
2012. ápr. 20. 09:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

5 éves fiam valamelyik reggel mikor mentünk oviba felsóhajt a gyerekülésben: anya! Én inkább neked adom most minden pénzem a perselyből( nincs neki csak azt gondolja hogy az aprót az előszobaban neki gyűjtük pedig az parkolasra van:)) csak vegyél mar magadnak végre egy normális bmw-t!

Szinten 5 evesem mondta a mamának mikor az a 6 hónapos kisöcsit ringatta: Na! Mama! Add már oda azt a gyereket az anyjának, és gyere velem gyurmázni!

Tesóm kisfia mikor a mamánál aludt: Mama neked milyen szép bugyid van! Nem olyan mint anyukámnak, neki hátul nincs semmi csak egy csík megy be a fenekébe( tanga)

Terhesen állok a tükör előtt panaszkodok hogy már akkora vagyok mint egy bálna, mire a fiam: jaj dehogyis anya! Inkább mint egy repülőgép anyahajó!

2012. ápr. 20. 23:51
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Még amikor kisebb volt a fiam, épp mentem vécére, előtte megkérdezte, hogy "anya, neked van fütyid?". Gondoltam, ebbe most nem megyek bele, mert már nagyon kellett, úgyhogy lerendeztem annyival, hogy nem, nincs. Erre nevetve utánamkiabált, hogy "jaj, popsiból jön neked a pisi" :D

Most már inkább kamuzni szeret nagyon. 4 éves, és ha huncut kedvében van, akkor ilyeneket talál ki, hogy az oviban gilisztaleves volt, meg bogarakat kaptak ebédre :)

Pár napja meg jól beégetett a pékségben :) Vettem neki egy kakaóscsigát, aztán rájöttem, hogy én is ennék egyet, mondtam a pultos lánynak, hogy tudod mit, legyen még egy, én is megéheztem. Fiacskám erre beszólt, jó hangosan persze: anya, te mondtad, hogy már így is nagy a feneked, és ez amúgy is a gyerekeknek van itt, nekik nem jut, ha te megeszed az összeset!

2012. ápr. 21. 00:03
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Annyira aranyosak ezek a beszólások a gyerekektől! :)
2012. ápr. 21. 07:08
 24/25 anonim ***** válasza:

21 hósom akárcsak apuci "eszi" a zoknikat, tehát mindig kilyukad a nagylábújján a zokni. És ha ez van, vagy meglássa akkor mutassa ő rajta is és apán is, hogy lutas.

Minap öltöztettem és megtalálta a köldökét, elkezdte babrálni és mondja nekem: anya lutas. Olyan édi volt megtudtam volna zabálni. :)

2012. ápr. 21. 14:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Egyik nap itt voltak ismerőseink, akiknek van egy 3 és fél éves kisfiuk, Ricsi. Kisfiammal jól elvoltak, játszottak. Tegnap mentem volna vásárolni, kocsikulcsom sehol. Persze rögtön a gyereken kerestük, hová rakta. Nem tudja. Apja keresi a lakásban mindenhol, hát a kis bébitaxi csomagtartójában rálelt. Kisfiam azonnal: én akarom odaadni anyának, én akarom odaadni anyának! Apja nyújtja felé a kulcsot, és mondja neki: tessék, odaadhatod, és mit mondasz? Hogy bocsánat anya, hogy eltüntettem. Erre kisfiam jön oda hozzám a kulccsal, és azt mondja: bocsánat anya, hogy eltüntette a Ricsi. :))) Azonnal a másik gyerekre fogta. :)))
2012. ápr. 22. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!