Hogyan legyek vidám? HELP!
Figyelt kérdés
Mostanság magam alatt vagyok a csajok miatt mert sose jön össze és ez elég rossz érzés.2012. ápr. 16. 21:59
1/7 anonim válasza:
kicsi lazulás, engedd el magad, sportolj, bohóckodj a haverokkal...
2/7 anonim válasza:
Sehogy. Mi a jó abban? Én is már meguntam hogy állandóan vidám vagyok, pedig nincs rá semmi okom. Legyünk szomorúak. Az talán jobb lesz. vagy mit'tom én.
4/7 anonim válasza:
Szerintem eddig az elsőt kell figyelembe venned, mint értelmes komment. Szóval, tényleg. Lazulj a haverekkel és probálj meg ne leragadni gondolatban azon, hogy "sehogy nem jön össze". Azért nem jön össze, mert mind ezt mondogatod magadnak. A vonzás törvénye Titok c. film :) Nézd meg. Ha eszedbejut még közbe-közbe, mondogasd magadnak az ellenkezőjét. Azonkivül ne nyilvánits ennek tul nagy fontosságot, mert ezek a dolgok ugyis véletlenszerüen, és nem előre betervezve jönnek össze általában.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat! :)
2012. ápr. 17. 14:35
6/7 anonim válasza:
Én a szex és szerelem, Randizás kategórián feltett kérdéseken-válaszokon szoktam kínomban röhögni - hasonló ok miatt, hogy másnak se jobb mindig minden, tehát nem vagyok egyedül a világon :)))
7/7 A kérdező kommentje:
nem vagy egyedül !de én se ahogy látom :D
2012. ápr. 17. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!