Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy vidám legyek?

Mit tegyek, hogy vidám legyek?

Figyelt kérdés

Alapjába véve vidám vagyok,de ha van egy probléma,akkor már is teljese rossz lesz a kedvem.Meg a hétköznapok szürkesége is nagyon elnyomaszt,bánatos leszek tőle,hogy nem történik semmi,csak felkelek reggel,suli,tanulás,este vacsi,fürdés,fekvés,főleg ilyenkor télen,minden szürke,a nap alig süt,nem bírom ezt.Újévi fogadalmam között szerepel az is,hogy vidám leszek,és nem fogok szomorkodni apróságok miatt.Hogyan tehetem lehetővé?Mit tegyek,hogy a hétköznapok ne legyenek unalmasak?És főleg hogyan ne foglalkozzak olyanok véleményével akik nem érdekelnek?

17/L

2011. jan. 2. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Barataid nincsenek? Csinalj kozos programokat, nevessetek, erezzetek jol magatokat, csinaljatok egy csomo hulyeseget(itt nem az alkohol, szex, drog kombora gondolok)!

Ha tenyleg nincsenek barataid ismerkedj, keress uj embereket, net, msn, facebook, forumok.

Olvass konyveket, nezz vigjatekot, foglald le magad es a lenyeg, hogy te magad ugy allj a dolgokhoz, hogy a pohar felig teli!

Boldog uj evet!

2011. jan. 2. 11:07
 2/7 anonim válasza:

iktass be a hétköznapokba is progikat.tom sokat kell tanulni mert én is 17 vok.pl. menj el suli után barátokkal vmerre,sportolj,menj el egy tánctanfolyamra...

és lásd a dolgokat pozítívan.légy erős,hisz nem hull semmi a kezedbe ha nem harcolsz érte.a bajok ellen is harcolni kell és a végén megijednek és nem jönnek többé :)

2011. jan. 2. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Keresgélj a zenék között újabbakat. Fantasztikus tulajdonsága van a jó zenének a testre és a lélekre. / A régieket nagyon meg lehet unni. /

Hihetetlenül át fogsz hangolódni..., ennyire egyszerű.

:)

2011. jan. 2. 11:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Barátaim persze hogy vannak,de nem nagyon érnek rá,meg én se nagyon,mikor hazaérek suliból,fél4-4re hulla vagyok,akkor utána még tanulni is kell,szóval...

Táncolok heti 2x is,azt szeretem:)

Zenét minden nap hallgatok,és tényleg sokat segít,de nem eleget:)A pohár pedig félig tele van nekem,csak egy idő után belefásul az ember a hétköznapokba.

2011. jan. 2. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

megértelek

képzelj el engem

levelezős vagyok és nincsen munkám ( :( ) hét napból 5öt átlagosan avval töltök hogy reggel felkelek és estig itthon vagyok és tanulok

hát én csontra bedepiztem

remélem februártól találok munkát mert így tönkre megyek idegileg

a többi válaszoló teljesen jókat írt, ha van pénzed menj el vegyél könyveket, amelyik írótól a legjobban tetszik attól vegyél többet, vagy elég csak kikölcsönözni

egy jó könyv sokat segít

menj ki kocogni, tartsd formában magad

(Y)

20L

2011. jan. 2. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is most kell barátozni, mert később már nem igazán lesz rá időd, vagy a barátaidnak nem lesz rád.

Most még buli az élet, később már nem annyira.

Használd ki.

Találjatok ki programokat akár otthon, akár másnál, vagy valahol kint.

Pizsipartitól kezdve, a kézimunkáktól a házibulikig minden szóba jöhet.

Színészkedjetek, tanuljatok koreográfiákat, nézzetek meséket, filmeket, tervezzetek ruhákat, fűzzetek gyöngyöket, stb.

2011. jan. 2. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez nem kimondottan a pillanatnyi jókedved miatt jó, de keresd meg, mi a célod az életben. Ha tudod, mivel szeretnél majd foglalkozni, akkor készülj fel arra.

Amikor látod, hogy milyen szépen haladsz, idővel az alap hozzáállásod is a félig teli lesz.

Nálam ez segített, hogy ne golyózzak be, végül is nem jött össze a dollog, vagyis nem úgy, ahogy terveztem (zenésznek készültem, de nem azzal foglalkozom, csak néha játszom egy-egy koncerten), mégis olyan jó volt, hogy van egy célom.

Szabadidőm persze nem sok maradt mellette, mert reggel korán keltem és suli előtt mentem gyakorolni, és délután is órák után (saját hangszerem nincs sajnos :( ), este meg igyekeztem eljutni minél több koncertre.

De nem unatkoztam, és amikor kimerültem, akkor mindig erőt adott az, hogy visszanéztem, mennyit fejlődtem.

Próbáld meg te is kitalálni, mi az, amivel valóban szeretnél foglalkozni. Ha pééldául az állatokkal, akkor menj el önkénteskedni. Ha jogász szeretnél lenni, akkor kezdj el latinul tanulni. Ha mindenképpen saját vállalkozásban gondolkozol, kezdj el olyan témában olvasni.

Eleinte nem egyszerű, de viszonylag hamar ráérzel, hogy mennyire jó ez neked. Mennyire sokat tanulsz. És könnyebben, mint a suliban, hiszen ez a téma érdekel :)

Onnantól már mosolyogva fogsz minden reggel felkelni, hogy "ma is a kedvenc témámmal foglalkozhatok". És megváltozik az alap hangulatod.

2011. jan. 2. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!