Hogy lehet valaki mindig mosolygó, jókedvű önbizalom teli?
Az önbizalmam az egekben és a jókedv is rendszeres. Lehet, hogy összefügg a kettő, még sosem gondolkodtam el ezen, de másképp nem is lehetne. Nem értem a kishitü embereket. Ha valaki magában se bízik, hogy bízhat másokban? Borzasztó lehet befordulva, pesszimistán élni.
A mosoly viszont fontos. Az emberek szeretik látni és visszamosolyognak, ami nekem is jól esik. Arról nem is beszélve, mennyi kapu nyílik meg egy mosolytól :)
Te nem szoktál mosolyogni? Egyszer-kétszer megpróbálhatnád...
Mindig nem lehetsz mosolygós, jókedvű, hiszen mindenkinek vannak rossz napjai, és szomorú pillanatai, ez a normális. Aki állandóan mosolyog, az valószínűleg csak elfedi a problémáit, nem dolgozza fel, és ez a későbbiekben visszaüthet majd.
Önbizalomteli pedig akkor, ha elégedett vagy önmagaddal, és nem törődsz mások véleményével. Csak a saját magadnak akarj megfelelni, ne arra gondolni, hogy mások mit gondolhatnak rólad.
Úgy ahogy én :D. Lesz*rom ah lekövéreznek 2okból:
1. Simán nem érdekel az ő véleményük.
2. Naponta 5-6 gyógyszert szedek jó hogy az vagyok.
Nekem ennyi a titkom. Lesz*rom amit mások mondanak rám (kivéve ha egy hibámra utalnak mert abból tanulhatok is):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!