Ti szeretitek a határozatlan, önbizalom hiányos embereket?
Én utálom őket (fujj, kiráz a hideg a " én nem tudom", "nem biztos" a "talán" és hasonló szavaktól), egyszerűen nem tudom őket elviselni a környezetemben, idegesítenek. meg mikor elkezdik, hogy: "én nem merem, mert mindenki engem néz"... beszédet -_-' (félreértés ne essék, régen én is határozatlan és önbizalom hiányos voltam, de megváltoztam a szakom miatt, így most a szöges ellentéte vagyok valamikori önmagamnak, és több embert is én irányítok, döntök nagyon fontos dolgokról és imádom) Más is így van vele? Hogy álltok a "gyenge" emberekkel?
Köszönöm
Nem utálni kéne őket, kedves kérdező, hanem segítneni rajtuk.
Nem gyengébbek ők, és nem azért ilyenek, mert ez nekik jó, és hobbi. Valami történt velük, ami miatt ilyenek, és azzal, hogy te így viszonyulsz hozzájuk, elítéled őket, utálod őket, még jobban bezárkóznak előled. Nem kell, hogy megszeresd őket, senkit nem kell szeretni, de miért bántasz másokat ? Akkor szerinted jobb lesz ? Megváltoznak ? Hirtelen "erősebbek" lesznek ?
Főleg úgy kell magyaráznom ezt neked, hogy valaha közéjük tartoztál ?
Szégyelld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!