Ti szeretitek a határozatlan, önbizalom hiányos embereket?
Én utálom őket (fujj, kiráz a hideg a " én nem tudom", "nem biztos" a "talán" és hasonló szavaktól), egyszerűen nem tudom őket elviselni a környezetemben, idegesítenek. meg mikor elkezdik, hogy: "én nem merem, mert mindenki engem néz"... beszédet -_-' (félreértés ne essék, régen én is határozatlan és önbizalom hiányos voltam, de megváltoztam a szakom miatt, így most a szöges ellentéte vagyok valamikori önmagamnak, és több embert is én irányítok, döntök nagyon fontos dolgokról és imádom) Más is így van vele? Hogy álltok a "gyenge" emberekkel?
Köszönöm
Kedves 5-ös! Nem lehet behatárolni valakit csupán pár mondatból, hogy gyenge vagy erős-e. Én ismerem magamat és tisztában vagyok a múltammal (nem felejtettem el min mentem keresztül) és ahhoz képest erős vagyok. Elhiszem, hogy nem vagyok nektek szimpatikus, nem vádollak érte, elfogadom.
És köszönöm a véleményeket, legalább egy valamit megtudtam
Elég nagy lúzer lehetsz
ilyen hozzáállással előbb utóbb te is meg fogod tapasztalni ezt az állapotot
nagyon sok ilyen emberrel találkoztam, de mégtöbb beképzelt idiótával. akkor már inkább az önbizalomhiányos. de kevés olyan van aki tisztában van magával.
nem utálom őket, csak nem érdekelnek túlzottan. néha fárasztó hogy dicsértetni akarják magukat.
habár létezhet olyan is, aki önbizalomhiányos, ezért támadó.
egyáltalán miért kérdezed?
jó lenne ha valaki lenne aki helyrerakná őket, de szerintem nevelési hiány az oka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!