Egy kis vidámság?

Figyelt kérdés
Tegnap fürdés közben nézegetett a 2,5 éves kislányom és egyszer csak megkérdezte, mi az a barna pötty rajtam. Mondtam neki, hogy anyajegy. Egy kicsit elgondolkodott, majd megkérdezte: Anya, nekem mikor lesz Lili Babus jegyem? :)
2012. ápr. 20. 09:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Gondozónéni tette tisztába a kisfiamat, aki megkérdezte tőle: JUDIT, TETSZIK NEKED A KUKIM?? :) Most ilyenkor mit lehet válaszolni? :)))
2012. ápr. 20. 10:58
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Bölcsivezető a laptopján megnyitotta a képeket, erre 27 hónapos kisfiam közölte: EZ A FÉSZBÚK! - bezzeg bugyiba kakilni azt nem ciki... :)
2012. ápr. 20. 10:59
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A fiamnak két pici anyajegye van, az egyik anyajegynek hívja, a másikat apajegynek :-)
2012. ápr. 20. 11:01
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

2 és fél éves volt a fiam: Általában együtt öltözünk-vetkőzünk. Tudta, hogy anyának van cicitartója. Egyik nap megszólalt, amikor éppen a bugyimat vettem fel, hogy: puncitartó. :)

Elkezdte sorolni: anyának nunija van, Bencének kukija, apának kukija, Borinak nunija, Zoénak nunija, Kolosnak kukija, papának pénze. :)

Amikor megtudta, hogy jön a kistesó: A tesó apa kukijában van. :)

Tömte magába a csokival bevont mazsolát. Amikor elfogyott, szólt, hogy ő még kér mazsoládét. :)

2012. ápr. 20. 11:14
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Kisfiam nemrég szokott rá a vécébe kakilásra. Amíg tanulgatta, sokszor ott álltam vagy ültem mellette, fogtam a kezét, mondtam, hogy nyomjuk együtt. Épp az előbb, mikor leültem pisilni, kisfiam utánam jött a fürdőbe, odajött hozzám, megfogta a kezemet, és ezt mondta: ANYA, NYOMJAD CSAK, SEGÍTEK! :)))
2012. ápr. 20. 11:34
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

A puncitartón behaltam! :-)

2,5 éves az én kisfiam is, ma reggel közölte velem: Anya te cicis vagy, én meg p@cs@s (nem engedi a szabályzat, hogy kiírjam a szót). Kérdezem tőle: És apa? Mire ő: Apa meg pocakos!

Mikor viselős voltam vele sok apró anyajegy és szemölcs lett a mellkasomon. Néhány hónapja fedezte fel őket, és teljesen szomorúan közölte, hogy : Jaj, jaj, anya, kutya harapott. azaz: megharapott a kutya, azért van anyajegyem. Azóta sem hiszi el, hogy azok nem kutyaharapás nyomok.

2012. ápr. 20. 13:07
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

3,5 éves a fiam, nagy Verdák rajongó.

Mi a pénz az automatukából vesszük ki.

Tegnap pakoljuk a mosógépet, és a vérzés alatt kicsit átázott bugyimat bekentem Vanisch szappanal, a fiam erre megjegyzi: mi van anya, beszartál? Hát hirtelen köpni-nyelni sem tudtam, mert én ezt így soha nem mondtam neki.

2012. ápr. 20. 15:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Setabol jottunk haza,mikor levettem a cipojet ereztem,hogy hideg a kis laba,elkezdtem dorzsolgetni,lehelni,mire o:"anya,meggozoljuk," kb.20 honapos volt ekkor :))
2012. ápr. 20. 15:14
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

27 hónapos kisfiamat a nagymamája etette. Egy kicsit hagyott a vacsorából, aminek a mama nem tudott ellenállni, és megette a maradékot. A kisfiam: Mama, megeszed amit meghagytam? Mama: Igen. Kisfiam: És finom? Mama: Igen. Kisfiam csípőre tett kézzel: Mama, neked aztán nagyon jó világod van!

Kisfiam: Anya, mutasd a fenekedet, adok neked szujit!

Egy centit lejjebb húzom a nadrágomat: Na adjál egy szurit!

Kisfiam: Húzd le a gatyát! Azt a fenekedet mutasd, amivel a wc-re ülsz!

Ideges vezető vagyok, de mostanában nagyon odafigyelek arra, hogy visszafogjam magam. Tele volt a kocsi, én vezettem, az autóban még a szüleim és a kisfiam. Egy autó lefékezett előttem. A kisfiam elkezd hadonászni és kiabálni: DE BÉNA VAGY! MENJ MÁÁÁN TE SZEJENCSÉTLEN!

2012. ápr. 20. 20:28
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam még alig tudott 1-2 szót, de amikor az apja vezetett egyfolytában azt skandálta, hogy "mennnyéémáá, mennyéémáá"

Nekem is sok anyajegyem van, az apjának meg a kisfiam szerint apajegye van.

2012. ápr. 20. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!