Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » UTÁL HAJAT MOSNI 2 ÉV KÖRÜLI...

UTÁL HAJAT MOSNI 2 ÉV KÖRÜLI GYERKŐCÖD? Ordít mint akit nyúznak, szinte levegőt sem vesz? MIT TESZEL?

Figyelt kérdés
Segítsetek Anyukák!!!! :( 2 éves kislányom utál hajat mosni.1 héten 1x mossuk,de akkora tortúra!Minden nap fürdés előtt már elkezd "üzletelni",hogy "hajadat nem,hajadat nem".És mikor eljön a "nagy nap",én már előre rettegek:(Annyira sír,hogy szinte nem vesz levegőt,totál kiborul.Próbáltunk vele már minden játékot közben,az apja buborékot fújt neki,mert azt imádja,de még az sem érdekli ilyenkor.Adjatok tippeket,ki hogyan csinálja?Annyira el vagyok keseredve:((((

2012. ápr. 17. 07:36
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Nekem is van egy 4 éves lányom hosszú a haja.Eleinte ő is üvöltött.Odavittem a mosdóhoz és minden nap délelőtt és este megmostam neki,hogy megszokja.A fejére úgy öntöm a vizet.3 éves korában még hisztizett de nem rúgkapált ott állt előre hajtott fejjel.Most már simán belehajol a mosdóba,mert tudja,hogy úgy is megmosom neki.Nem hisztizik,nyugodtan tudom mosni neki.Heti három vagy négy alkalommal mosom neki.
2012. ápr. 18. 08:50
 22/26 anonim ***** válasza:
mintha az én lányomról irnál nálunk detto.minden hajmosás után kap az ágyára valami meglepetést.általában kinder tojást.már hajmosáskor elkezdem sorolni hogy megnézzük mi van a kinderben.2napja volt az első sirás nélküli hajmosásunk,előtte kész rémálom volt.
2012. ápr. 18. 08:56
 23/26 anonim ***** válasza:

08:50!

Ne haragudj,hogy megkérdezem,de akkor te 'majd 2naponta mosod a gyerek haját?Előtte meg de. és este?Naponta 2x???

2012. ápr. 18. 11:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Mikor nálunk ilyen volt, együtt zuhanyoztunk, belefektettem az ölembe, mint egy kisbabát, kicsit magamhoz szorítottam, hogy ne nagyon ficánkoljon, szóltam neki, h csukja be szorosan a szemét, és hajtsa hátra a buksiját, és zuhanyrózsával gyorsan vizez, gyors mosás, gyors öblítés. Ordított, de megoldottuk, most 3 éves és már egész jól tűri:)
2012. ápr. 18. 12:46
 25/26 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,hogy írtatok!!!!Mindet ki fogom próbálni...:)

hátha....

2012. ápr. 18. 19:16
 26/26 anonim válasza:
Nem lehet hogy zavarja a klóros víz? Nekünk pl van zuhanyszűrőnk, az nem is volt drága(én kunyiztam ki :D) és azóta nem használok sampont se(gondoltam egyet h kipróbálom, vegyszeres samponokat eddig se nagyon használtam, inkább natúrszappant). 1 hónapja csak vízzel mosom és tiszta, az illata is jó (olyan sajátos, gondolom ez az én illatom és kicsit édeskés :D) fiú vagyok :D
2012. jún. 5. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!