UTÁL HAJAT MOSNI 2 ÉV KÖRÜLI GYERKŐCÖD? Ordít mint akit nyúznak, szinte levegőt sem vesz? MIT TESZEL?
Nem csípi a szemét a sampon?
Nálunk nincs ilyen probléma, 2 éves a kis fiam.Próbáld meg, hogy megmondod neki, hogy na akkor ma megtanulod, hogy kell egyedül hajat mosni. Nálunk sokszor elkezdi, aztán segítek neki.
Sziasztok!
Köszi,hogy írtatok...
A kéztörlő nem rossz ötlet ...kipróbálom.
Próbáltam már ,hogy mondtam neki,hogy Ő csinálja,de nem akarja,csak előre ordít...mondjuk akkor is ordít,amikor az arcát akarom megmosni,és fürödni sem nagyon szeret:(Csak gyorsan mosakodjunk meg és szálljunk ki,nem úgy mint a többi normális gyerek,hogy ki sem lehet vadászni a kádból....
Csípni biztosan nem csíp,mert én totálba belekentem a szemembe a sampont,mielőtt elkezdtük használni,hogy nem csíp e(Nívea sensitiv)...
Ha ő is a vizet utálja a szemében: Nagy türcsit adtunk neki, ő szorította az arcához míg öblítettünk.
Ill. próbáld ki hogy bemész Te is a kádba, ölbe véve csinálod vagy veled zuhanyozik. Ott a fiamnak is odaadtam a zuhanyozót, locsolhatta az arcomat, hajamat, míg hátradöntöttem a fejem.
Biztatásul annyit hogy 2 -és 3/4 évesen tanulta meg a fiam hátradönteni a fejét, és annyira büszke magára hogy most meg minden nap hajat akar mosni.
Igen,utálja a vizet:(
Sajnos nagy kádban még nem fürdött,mert csak zuhanyzónk van,így Ő ilyen dézsában fürdik:
De ezt a törölközős módszert mindenképp kipróbálom....
Az apja tegnap azt mondta,hogy vegyünk neki búvárszemüveget:DDD
Ilyet akar venni:
szerintetek megér egy próbát vagy hagyjam a fenébe?
első vagyok
szerintem aszemüveg is jó ötlet,el lehet adni neki a szöveggel,hogy kifog a vizen. ezen persze aztán jót lehet nevetni. Szegény víz, nem tud a szemébe menni,mert ő okosabb
Ami nálunk bejött: figyelem elterelés:
Nálunk a fregoli a kád fölött van. Mindig van száradó ruha. Mivel a "fejhátrahajtást" nem tudta megcsinálni, vagy csak 5 mp-ig, azt mondtam neki, hogy nézze meg milyen ruhák száradnak fönt. "Elbeszélgetünk": kinek a pólója, milyen színű stb. Ezalatt sebes hajmosás.
Nem mindig jött be, de amíg újdonság, addig talán. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!