Mennyire fontos nektek, hogy a gyerkőcöd divatosan öltözzön?
Ezt azoktól kérdezném, akiknek kevés a havi jövedelmük? Mondjuk anyának-apának 180ezer alatt. És akiknem kapnak senkitől..
Mennyi jut divatos gyerekruhákra?
Én még csak pocaklakóról tudok beszámolni.
Vallásosnak én is vallásos vagyok, de a gyönyörű ruháknak nem tudok ellenállni, semmilyen szinten, a férjem is így van ezzel. :) De ész nélkül nem veszünk meg mindent (azaz ő nem, én igen :D).
Ezek a kedvenceim: [link] ilyesmiket választok (de árban nem ilyen brutál azért), csak nem webshopban, hanem bababoltokban - ruhát nem szeretek netről venni.
36 hetes km
2,5 éves fiam van
nincs anyagi gondunk.tehát megvehetnénk a drága ruhákat is.
de.odafigyelek,hogy inkább kényelmes,praktikus ruhái legyenek.tehát nem kényelmetlenkedik egész nap farmerban,mert az a divatos.a bölcsiben és itthon is melegítőben van.
ha megyünk valahova,dokihoz,vásárolni,csavarogni,akkor persze kiöltözik ő is.
de akkor,amikor annak helye és ideje van
a ruhái amúgy nem drágák viszonylag,de divatosak.turkálni is szoktam neki rendszeresen.ott kifogok sokszor c&a,h&m ruhákat,amik nagyon jó minőségűek
most először rendeltem neki webáruházból scamp rucikat.na ezek nem voltak olcsók,de drágák sem,a fele akciós volt,így kiegyenlítődött.
úgyhogy odafigyelek,de mégse
Nem csak a drága ruha lehet divatos. Én odafigyelek, hogy csinos ruhákat vegyek a kislanyomnak, lehetőleg igyekszem ugy választani, hogy a ruhák egymással kombinalhatoak is legyenek.
Mindig meg dicsérik, milyen csinos, milyen jol van öltöztetve. Vannak használt ruhái is, azokból is igyekszem ugy választani, hogy passzoljon a ruhatarhoz. :)
Köszia válaszokat! Igazából arra gondoltam, amit az utolsó is mondott, kicsit félreérthető voltam.
Arra mennyire figyeltek, hogy egymáshoz illő ruhák legyenek, és csinos legyen a ruci? Vagy csak legyen ruha, amit ráadtok és nem fázik meg pl?
Nincs sok pénzünk egyáltalán. Sőt...
De én divatosan öltöztetem a lányomat. Többnyire turkálóban vásárolok, van hogy szinte új darabokat. Figyelek arra is, hogy passzoljanak egymáshoz a ruhák amiket ráadok.
Most épp nem állunk valami jól anyagilag, sőt...DE! mindhárom gyerekem ovis ruházatát reggelente jóideig válogatom.
Mivel én is szeretek ízlésesen szeretek öltözködni, a gyerekeimet sem engedem reggelente útnak szedett-vedett holmikban.
Babaruhabörzén, turikban, teszveszen vásárolok nekik.
Bababoltban már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!