Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire fontos nektek, hogy...

Mennyire fontos nektek, hogy a gyerkőcöd divatosan öltözzön?

Figyelt kérdés

Ezt azoktól kérdezném, akiknek kevés a havi jövedelmük? Mondjuk anyának-apának 180ezer alatt. És akiknem kapnak senkitől..

Mennyi jut divatos gyerekruhákra?

2012. ápr. 13. 17:48
 1/9 Án07 ***** válasza:
Nem mondanám,hogy kevés a fizetésem nekem sem és páromnak sem,4 gyermekünk van,de mindig megvolt mindenünk,nem szűkölködtünk,ennek ellenére sosem volt cél,hogy divatosan öltöztessük a gyerekeket.Meglehet,hogy mert vallásosak vagyunk,méginkább nem azzal törődünk,hogy milyen márkás a ruhánk,de szerintem egy egyszerű ruhadarab ugyanolyan jó célt fog szolgálni-ha nem még jobbat-mint egy márkás.Ez tapasztalat.A gyermek meg nem azt nézi,hogy milyen ruha van rajta,sokkal jobb,ha azt a pénzt másba fektetjük.
2012. ápr. 13. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Én még csak pocaklakóról tudok beszámolni.

Vallásosnak én is vallásos vagyok, de a gyönyörű ruháknak nem tudok ellenállni, semmilyen szinten, a férjem is így van ezzel. :) De ész nélkül nem veszünk meg mindent (azaz ő nem, én igen :D).

Ezek a kedvenceim: [link] ilyesmiket választok (de árban nem ilyen brutál azért), csak nem webshopban, hanem bababoltokban - ruhát nem szeretek netről venni.

36 hetes km

2012. ápr. 13. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Uhhh, most megint megnéztem a mamas&papas árakat, ennyiért azért nem követném a divatot, de a stílus nagyon bejön. Talán 6 ezer forint volt a maximum, amit ilyen manóruháért (56-68-as) kiadtunk eddig, ettől többet a keresztelős ruhára vagyok hajlandó, másra nem. De egyébként pl. a Brendon kínálata nagyon szuper, és megfizethető, illetve a tesco babaosztályán is abszolút lehet olyat találni, ami nagyon csini. :)))
2012. ápr. 13. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:

2,5 éves fiam van

nincs anyagi gondunk.tehát megvehetnénk a drága ruhákat is.

de.odafigyelek,hogy inkább kényelmes,praktikus ruhái legyenek.tehát nem kényelmetlenkedik egész nap farmerban,mert az a divatos.a bölcsiben és itthon is melegítőben van.

ha megyünk valahova,dokihoz,vásárolni,csavarogni,akkor persze kiöltözik ő is.

de akkor,amikor annak helye és ideje van

a ruhái amúgy nem drágák viszonylag,de divatosak.turkálni is szoktam neki rendszeresen.ott kifogok sokszor c&a,h&m ruhákat,amik nagyon jó minőségűek

most először rendeltem neki webáruházból scamp rucikat.na ezek nem voltak olcsók,de drágák sem,a fele akciós volt,így kiegyenlítődött.

úgyhogy odafigyelek,de mégse

2012. ápr. 13. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem csak a drága ruha lehet divatos. Én odafigyelek, hogy csinos ruhákat vegyek a kislanyomnak, lehetőleg igyekszem ugy választani, hogy a ruhák egymással kombinalhatoak is legyenek.

Mindig meg dicsérik, milyen csinos, milyen jol van öltöztetve. Vannak használt ruhái is, azokból is igyekszem ugy választani, hogy passzoljon a ruhatarhoz. :)

2012. ápr. 13. 18:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszia válaszokat! Igazából arra gondoltam, amit az utolsó is mondott, kicsit félreérthető voltam.

Arra mennyire figyeltek, hogy egymáshoz illő ruhák legyenek, és csinos legyen a ruci? Vagy csak legyen ruha, amit ráadtok és nem fázik meg pl?

2012. ápr. 13. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok, én szeretem úgy válogatni őket, hogy passzoljanak. :))
2012. ápr. 13. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincs sok pénzünk egyáltalán. Sőt...

De én divatosan öltöztetem a lányomat. Többnyire turkálóban vásárolok, van hogy szinte új darabokat. Figyelek arra is, hogy passzoljanak egymáshoz a ruhák amiket ráadok.

2012. ápr. 13. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Most épp nem állunk valami jól anyagilag, sőt...DE! mindhárom gyerekem ovis ruházatát reggelente jóideig válogatom.

Mivel én is szeretek ízlésesen szeretek öltözködni, a gyerekeimet sem engedem reggelente útnak szedett-vedett holmikban.

Babaruhabörzén, turikban, teszveszen vásárolok nekik.

Bababoltban már nem.

2012. ápr. 14. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!