Tiniknek, vagy mindenkinek. Miért fontos, hogy divatosan öltözzünk?
Ja, mert ha valaki divatos, akkor biztosan full szakadtan, bolyhosan jár, mi ? Álmaidban...
Ugyanolyan igényes vagyok, mint te, kedves első, csak nem követem a divat.
Azért álljunk már meg egy kicsit, jó ?
Eszem-faszom megáll.
Mert ha nem divatosak, nem lesznek népszerűek az általános isiben meg a gimiben, nem tartozhatnak a tömeghez, márpedig a valahova való tartozás fontos érzés a kicsiknek. Meg közrejátszik az is, hogy ezt látják a sztárokon, a tévében, a tiniújságban, a médiában, tehát nagy eséllyel úgy érzik, hogy ez a követendő példa.
Hogy idősebbek mért követik a divatot, azt nem tudom. Valószínűleg azért, mert sosem fejlődik ki erős egyéniségük vagy jellemük, esetleg saját ízlésük, és a divattal valahogy "biztonságban" érzik magukat stílusügyileg.
Nyilván nem baj az, ha valaki ötleteket lop a divattól, hord divatos ruhákat is, főleg azokra az emberekre gondolok, akiknek csak a divat számít, nincsenek tekintettel arra, hogy mi állna jól nekik, és évszakonként cserélgetik a ruhatárukat, ha változik a divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!