Járt már valaki úgy, hogy egyszeri telefonos érdeklődés után a védőnővel semmilyen kapcsolata nem volt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 21:50
1/7 anonim válasza:
Ezt egy picit bővebben fejtsd ki, mert így nem elég egyértelmű.
2/7 A kérdező kommentje:
Egyszer felhívtam, hogy megszületett a baba, mondta, hogy mikor jönne, ami egyéb ok miatt nem valósult meg, és azóta soha nem érdeklődött a gyermek után. Persze tanácsadásra mentünk, de ott más van a házi orvossal.
2012. ápr. 16. 21:54
3/7 anonim válasza:
Akkor szerintem hívd fel, mert a védőnő feladata (ha más nem) kitölteni a státusz vizsgálatos papírt, amit neked "kötelező" elvégeztetned. Ha nem sikerül felvenni vele a kapcsolatot, akkor kérj segítséget a gyerekorvosos védőnőtől. Nekünk is volt már hasonló problémánk, de végül megoldódott.
4/7 A kérdező kommentje:
Hívtam telefonon, de akkor nem vette fel, vissza nem hívott. És ha újra hívnám, akkor mondjam neki, hogy bocs, de elfelejtkezett a gyerekről? Olyan savanyú ez a helyzet...
Persze a választ köszi!
2012. ápr. 16. 22:20
5/7 anonim válasza:
Ó bár felénk lennének ilyen védőnők!!!!
Egyébként nem kötelező a státusz, én egyik gyerekemet se vittem soha, amúgy a gyerekorvos megcsinálja, nem kell hozzá védőnő.
6/7 alaszka válasza:
Az én védőnőm azt mondta hogy kötelező a státuszvizsgálat, akkor is ha az orvos látja rendszeresen. Ők elvileg "naplót" vezetnek minden gyerekről, ahová időközönként beírják az adatait, stb. Látnia kell a gyereket. A státuszvizsgálatokat nekünk kell észben tartani, szóval erről neki nem kötelessége előre szólni, a kiskönyvben benne van, mikor kell vinni. A szomszédunkhoz kijár maszek a gyerekorvos a babához, és ők is úgy gondolták, hogy akkor nem kell vinni tanácsadásra, de a védőnő kijött hozzájuk és jól leteremtette az anyukát, hogy ezt hogy gondolja hogy nem megy be. Én kb. havonta viszem, most 10 hónapos, de első időkben kéthetente vittem lemérni.
7/7 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, de nálunk például nem kell vinni a gyereket, a védőnő jön házhoz. Szerintem településenként változó. Én azt mondom beszél a gyerekorvossal. (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!