Más gyereke is hisztit csap az öltözködés körül?
Nekem 28 hónapos,de kisfiú.Igényei még ugyan nincsenek,de kb 1 óra mindennap mire felöltözünk.Már tiszta idegbeteg vagyok mire sikerül.
S ha napjába többször kell elmenni,ez a cirkusz többször is van.Ezt nevezik dackorszaknak.
4 gyerkőc anyukája
Nekem 4 éves fiam (!) van, akivel szó szerint harcolnom kell minden öltözködéskor. Hol csak a robotos ruhákat akar felvenni (még a cipő is "robotcipő" kell legyen, legalábbis, amit ő annak nevezett ki), hol csak pókembereseket (és nem jó a pókemberes papucs, neki a HÓTAPOSÓ kell, mert "pókember se papucsban csatázik"), hol meg félmeztelen akar lenni, kisnadrágban és KESZTYŰBEN, mert ő éppen Ty, a bumerángos tazmán tigris... (Kezében egy kerti ültetőbottal, mert az a bumerángja.)
Irgalmatlan csatáink szoktak lenni. Nyáron overall ("űrhajós"), télen alsónadrág ("tazmán tigris", esetleg "Hulk", lila gatyában), hótaposó a szobában, mezítláb a kertben. Szerepjáték a nap 24 órájában, nekem meg az idegbaj...
Nemrég felkerült a listára a Bakugan is, de mivel csak a pizsamája bakuganos, így most abban akar lenni egész nap. :/ De pár napja "focista" is, amióta a szomszéd fiú stoplis cipőt kapott. Tüntetőleg labdával a kezében szaladgál előttünk, hátha neki is veszünk olyan cipőt, pedig eddig nem a foci, hanem a vízi sportok érdekelték...
36 hetes pocakos vagyok, májusban érkezik a tesója, igyekszem nem felhúzni magam, de nem értem, hol szúrtam el. Mindig szép ruhái voltak, de sose csináltunk puccot az öltözködésből. Biztosan csak a szerepjátszós időszaka miatt van. Minden esetre már beleőszülök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!