Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más gyereke is hisztit csap...

Más gyereke is hisztit csap az öltözködés körül?

Figyelt kérdés
Két és fél éves a lányom, és olyan igényei vannak a ruházkodás terén, amit alig tudok kiszolgálni. Ez nem tetszik, az nem tetszik, hisztirohamot kap ha ráadok olyat ami nem tetszik neki. Pedig szép, nem szakadt ruháink vannak. Most épp mikiegeres korszaka van, nem mikiegeres felsőt alig lehet ráadni. Meddig menjek el abban, hogy kiszolgálom? Sok ruhát kapunk unokatesótól, nem fogok mindenből újat venni,csak mert "ez meg az nem tetszik". Mit tennétek?

2012. ápr. 16. 07:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen természetes, dackorszak. Te vagy a felnőtt, ő a gyerek. Beleszólhat, hogy mit venne fel, de neked kell eldönteni és nem neki. Én úgy csináltam anno, hogy kitettem 2 max 3 variációt egy alsóhoz és abból felvehette amelyiket akarta. Ha egyik sem tetszett, akkor ráadtam amelyiket gondoltam. A lényeg, hogy te irányítsd őt és ne fordítva.
2012. ápr. 16. 07:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 28 hónapos,de kisfiú.Igényei még ugyan nincsenek,de kb 1 óra mindennap mire felöltözünk.Már tiszta idegbeteg vagyok mire sikerül.

S ha napjába többször kell elmenni,ez a cirkusz többször is van.Ezt nevezik dackorszaknak.

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 16. 08:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 éves fiam (!) van, akivel szó szerint harcolnom kell minden öltözködéskor. Hol csak a robotos ruhákat akar felvenni (még a cipő is "robotcipő" kell legyen, legalábbis, amit ő annak nevezett ki), hol csak pókembereseket (és nem jó a pókemberes papucs, neki a HÓTAPOSÓ kell, mert "pókember se papucsban csatázik"), hol meg félmeztelen akar lenni, kisnadrágban és KESZTYŰBEN, mert ő éppen Ty, a bumerángos tazmán tigris... (Kezében egy kerti ültetőbottal, mert az a bumerángja.)

Irgalmatlan csatáink szoktak lenni. Nyáron overall ("űrhajós"), télen alsónadrág ("tazmán tigris", esetleg "Hulk", lila gatyában), hótaposó a szobában, mezítláb a kertben. Szerepjáték a nap 24 órájában, nekem meg az idegbaj...

Nemrég felkerült a listára a Bakugan is, de mivel csak a pizsamája bakuganos, így most abban akar lenni egész nap. :/ De pár napja "focista" is, amióta a szomszéd fiú stoplis cipőt kapott. Tüntetőleg labdával a kezében szaladgál előttünk, hátha neki is veszünk olyan cipőt, pedig eddig nem a foci, hanem a vízi sportok érdekelték...

36 hetes pocakos vagyok, májusban érkezik a tesója, igyekszem nem felhúzni magam, de nem értem, hol szúrtam el. Mindig szép ruhái voltak, de sose csináltunk puccot az öltözködésből. Biztosan csak a szerepjátszós időszaka miatt van. Minden esetre már beleőszülök...

2012. ápr. 16. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!