Mibe öltözteted kintre a 2év körüli gyereked? Sapkát adsz rá?
Bady, vékony pulcsi, vastagabb pulcsi és mellény ha fúj a szél, meg vékony sapi. Mondjuk még csak 19 hósak.
3,5 éves lányomat meg trikó, vékony és vastagabb pulcsi, mellény szintén csak ha fúj a szél, sapi vagy fülédő. Még hideg a szél sajnos, ha nem fújna szuper mellény és sapi nélküli idő lenne. Harisnyát csak vékony naci alá adok, normál alá már nem 18-20 fok körül.
Ma délelőtt így sétáltunk (ő motorozott is + játszótereztünk):
hosszú ujjú body, rajta hosszú ujjú póló, azon közepesen vastag tréningfelső (kardigán fazonú), és összekapcsolt farmerdzseki, vékony füles sapi és kendő a nyakában. Vékony harisnya és tréningaci. Mivel fújt a szél, elkelt rá a farmerkabi, de a játszótéren megrekedt a nap, ott leettem róla és a kardiját is kinyitottam félig. Amikor hazaindultunk, visszakapta a dzsekit.
Én legtöbbször adok rájuk sapit, mert egyrészt vagy a hidegtől-széltől szeretném védeni a fül nyirokcsomóit, vagy a naptól a kobakját. A lányomra is adok, ő 3.5 éves, a fiam 2.
3 éves koráig mindig volt rajta sapka!! Télen vastag, tavasszal-ősszel vékony, nyáron kalap.
Ma rövidujjú body, hosszú ujjú póló, garbó, belül szőrös kardigán. De elég lett volna neki garbó nélkül is. Vékony sapka és tavaszi cipő, kord nadrág harisnya nélkül.
16 hónapos,kint játszottunk délelőtt az udvaron, kb.13 fok lehet.
Body, Harisnya,melegítő,vékony felső,vastagabb pulcis, kiss melény és vékony tavaszi sapka, tavaszi cipő. De majdhogynem melege volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!