Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyenkor még adjak harisnyát...

Ilyenkor még adjak harisnyát 2 éves gyerekre? Vagy melegebb naci csak zoknival?

Figyelt kérdés
öltözés

2012. márc. 20. 13:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
vékonyabb harisnyát még adok rájuk, pedig már középsősök a gyerekeim. A naci harisnya variáció még várat magára. Így is állandóan folyik az orruk.
2012. márc. 20. 13:37
 2/16 anonim ***** válasza:
én már nem adtam rá harisnyát az elmúlt napokban, csak egy melegebb nacit
2012. márc. 20. 13:39
 3/16 anonim ***** válasza:
Én nem adok, mert én sem venném fel ilyen időben. Vastagabb nadrág, zoknival van rajta.
2012. márc. 20. 13:40
 4/16 anonim ***** válasza:
3 éves a lányom. Én már nem adok rá harisnyát. Mindig jó meleg a lába. Nem hiszem hogy fázna.
2012. márc. 20. 13:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Még adtam ma lányomra,15 fokban indultunk el!Vékonyabb harisnya,farmerral,olyan kis vékonyka,pici, féltem hogy fázni fog:)2 éves
2012. márc. 20. 13:47
 6/16 anonim ***** válasza:

Vagy bélelt farmer,vagy vastagabb melegítő!

15 hós

2012. márc. 20. 13:57
 7/16 anonim ***** válasza:

2 éves a fiam, ma először nem adtam rá harisnyát, csak egy vastagabb kord gatya és zokni.

Tegnap szóltak a bölcsiben, hogy délelőtt csatakosra izzadta magát, át kellett öltöztetni.

2012. márc. 20. 14:07
 8/16 anonim ***** válasza:
NEM! Síma nadrág. Míg a nagyot vittük reggel oviba bicajon akkor puha farmernaci volt rajta, majd itthon a kertben tréninggatyó. Nem öltöztetem túl. Egyszer pórul jártunk a naggyal, tanultam belőle. Rajtuk ilyenkor mindig egy réteggel kevesebb ruha van mint rajtam. Nálunk ez vált be. Én fázós vagyok, ők hamar izzadósak.
2012. márc. 20. 14:08
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem, sima farmer volt ma rajta, meg hosszú szárú zokni. És mivel mindenáron bakancsban akart jönni, nem volt jó a sportcipő, így a lába még jól meg is izzadt :).

Két órát sétáltunk, rohangászott, mikor hazaértünk meleg volt a combja, pedig eléggé fújt kint a szél.

2012. márc. 20. 14:22
 10/16 anonim ***** válasza:
19 hós, vastagabb melegítőnadrág, sima zokni, béleletlen cipő - mégis megizzadt a talpa :)
2012. márc. 20. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!