Reggel adtok harisnyát a gyerkőcötökre?
Figyelt kérdés
2 éves múlt,bölcsis.Kb 5 percet sétálunk reggel a bölcsiig.Odabent meleg van.Van rajta egy vastag melegítő,meg egy vékony overál.És teljesen tanácstalan vagyok,adjak-e rá még harisnyát is.2012. márc. 13. 18:30
1/6 anonim válasza:
Nem.Az enyém ugyan 3 éves(kis csoportos ovis),de egy vékony naci és egy vékonyan bélelt overál van rajta.Náluk is meleg van,rövid ujjúban van bent.
2/6 anonim válasza:
9-10 körül megyünk sétálni,akkor már nincs olyan hideg,egy bélelt farmert adok rá,de így is melege van!
14 hós
3/6 anonim válasza:
Enyém is 2 éves múlt, bölcsis. :)
Ma 1 harisnya és egy sima gatya volt rajta, egyáltalán nem fázott (8 fok volt, amikor a bölcsibe mentünk).
4/6 anonim válasza:
én egész télen ne adtam harisnyát a fiamra.
2,5 éves,bölcsis.reggel három perc alatt a bölcsiben vagyunk.vékony melegítő és overall van rajta ilyenkor meg zokni.
bent a melegítőben van,atlétában ,hosszú ujjú pólóban,mert nagyon meleg van.ha viszik ki,csak ráadják az overallt,illetve kantáros sínadrágot és a kabátot.így kint sem fázik,bent sem sül meg.azért harisnyában és hozzá melegítőben nagyon meleg lenne bent.
arra meg nincs kapacitás,hogy ráadják a harisnyát,amikor viszik ki.
5/6 anonim válasza:
Én adok, kb fél óra séta az ovi reggel 8-kor. Próbáltam, hogy nem adtam rá, de nagyon hideg volt keze-lába. Bár mi nem használunk overalt, csak kabátot. A tesót kísérjük el, és oda-vissza 1 órát sétálunk, elállja.
6/6 anonim válasza:
Én nem adok rá. Farmerban, vagy kord naciban megy reggel az oviba, overall már nincs, csak kabát. Kb. 5 perc séta nekünk is, nekem nem tűnik úgy, hogy fázna, de meg is szoktam tőle kérdezni, ő se mondja, hogy hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!