Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyerkőcötökre adtok...

2,5 éves gyerkőcötökre adtok már ebben az időben (itt 10 fok van) harisnyát?

Figyelt kérdés
Nem is tudom igazán mikortól kezdjem el,ha nagyon korán az sem jó mert akkor -10fokban mit adok rá,csak idén már nem kell pelenka,tavaly még az is melegítette!
2010. okt. 4. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ezen már én is gondolkodtam. Nekem is 2.5 éves a lányom. Egyenlőre elég egy melegebb nadrág, úgyis autóval megyünk mindenhová. Ha sétálni megyünk azt hiszem már fogok rá adni harisnyát is.
2010. okt. 4. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
persze hogy adok rá nekem aztmondta a dokim anno ahogy én fázok a gyerek ugy a dupláján..hát nekem sincs melegem akkor bizti nekik se.
2010. okt. 4. 10:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen én mindenképp adok rá!

Nekünk azt mondta a védőnő hogy amit én felveszek a gyerekre egy réteggel több kell!

2010. okt. 4. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Adok rá, én is fázom kint! Nem szeretem ha hintázik motorozik és kivan a csupasz lábszára!
2010. okt. 4. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom 3,5 és adok rá harisnyát. Tavaly télen még pelusos volt, de mostmár, hogy bugyiban van még jobban féltem, nehogy felfázzon. Azért a harisnya melegíti a derekát, popsiját is.
2010. okt. 4. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
mi mindennap 4-5 órát vagyunk a játszón, az alatt át lehet fagyni, úgyhogy én már adok rá.
2010. okt. 4. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy csak kisbabákra kell 1 réteggel több, akik még nem nagyon mozognak.

A nagyobbakra, akik már rohangálnak, motoroznak stb, állítólag 1 réteggel kevesebb kell, mint amiben mi vagyunk, hiszen úgyis kimelegednek a mozgásban.

Gondold el, ha Te is szaladsz kint egy kicsit (mondjuk a gyerek után), már nem fázol :) Hát még ha bringázol, rohangálsz fel-alá stb.

Szóval én még nem adnék harisnyát, csak egy vastagabb nadrágot.

De a felfázás miatt persze elképzelhető.

Hűűű, de nehéz dönteni és okosnak lenni :))))

2010. okt. 4. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem. Én is úgy tudom, hogy csak a babakocsiban fekvő/ülő, még nem szaladgáló gyerekekre érvényes a + egy réteg, utána inkább kevesebb kell. Térdzoknit adok rá és vastagabb nadrágot. Így is kimelegszik, ahogy szaladgál/teker/rollerezik épp.
2010. okt. 4. 13:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Igen én is adok rá,(főleg,hogy pelus sincs már )ha játszóra megyünk,23hónapos kislány.

Én fáztam lent,szerintem kell rájuk már ilyenkor már.

üdv

2010. okt. 4. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!