Ilyenkor még adjak harisnyát 2 éves gyerekre? Vagy melegebb naci csak zoknival?
Figyelt kérdés
öltözés2012. márc. 20. 13:35
11/16 anonim válasza:
Én adok a 3,5 és az 1,5 évesre is. Főként azért, mert motorozás alatt kivan a naciból a bokájuk, illtve csúzdázás, mászókázás alatt is kivillan. Inkább melegebben legyen öltözve, minthogy esetleg felfázzon vagy meghűljön. Sapkát is kapnak és kabátot is, alá egy trikó és egy body vastagságú hosszú ujjú felső, a kicsinek trikó helyett r. ujjú body. Sőt a másfél évesem még bakancsba jár, nem vettünk még tavaszi cipőt.
12/16 anonim válasza:
De örülök, hogy itt nem csak pőrén öltöztetik a gyerekeket, hanem gondosabban, mint én.
13/16 anonim válasza:
Nem értem az utolsót. az én gyerekemnek épp az én féltésem miatt lett tüdőgyulladása. Leizzadt és megfázott és sajnos rosszul alakult. Így azóta sosem hagyom, hogy kicsit is megizzadjanak. Kevesebb a ruha rajtuk mert úgyis szaladgál, és sokkal hamarabb leizzad. És az ezerszer rosszabb, mintha kicsit fázna. ezt megtanultam. azóta nincs is gond.
14/16 anonim válasza:
Gondolom nem ovis még a gyereked.
Ha ovis lesz nem fogod ilyen felelőtlenül öltöztetni. Azért mert van egy egész vékony tavaszi harisnya a tavaszi nadrág alatt, még nincs túlöltöztetve!!!!
15/16 anonim válasza:
Ez most kinek szólt? Utolsó előtti vagyok. De ovis a gyerekem, 2 éve az, és van egy kistesó 2 éves. Nem érzem hogy felelőtlenül öltöztetném, akkor voltam felelőtlen amikor túlöltöztettem. Viszont ők nem is náthásak egész télen azóta. Sőt most se azok, holott mindeki full nátha körülöttünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!