Kismamák, nadrág alá, milyen harisnyát vesztek ilyenkor? Vagy hordotok egyáltalán?
Lehet kapni kismamaharisnyát is, nagyon kényelmes! Nálunk a piacon, meg egy török ruházati áruházban és kismamaruházati üzletekben lehet megvenni.
Annyira jó, hogy én végig azt hordtam (rossz időben nadrág alá, jó időben meg szoknyához). Már egy éves a kisfiam, de én a mai napig ilyet veszek (van egy kis hasam, és a kismamaharisnya nem vág be, nagyon kényelmes).
Én ajánlom, hogy legalább próbaképpen vegyél egyet, és soha nem fog fázni a pocakod! :o)
engem például zavar, ha a hasimon van a harisnya. Különben rendes vastagot veszek, és itt egyszer valaki azt mondta, hogy ha vág, akkor vegyem fordítva, szóval így fogok tenni. Szóval a harisnya derekát visszahajtom, mert zavar.
25 hetes
Szia, én pamut kismamaharisnyát hordtam egész télen!Elég fázós vagyok,amikor nem voltam terhes, akkor is mindig vettem fel pamut harisnyát télen!
Van aki bírja farmerban is a mínuszokat,én nem!Nem akarok fölfázni!
Amúgy 1199 ft-ért vettem rendes kismamaboltban, nagyon kényelmes,ennyit nekem megért!Amúgy meg a nylonharisnyától viszketek!
Szerintem próbáld ki!
Szia!
A vékonyharisnyától viszketek, de a pamut is szúr, ha hoszabb ideig rajtam van. Én vékony pamut nadrágot(tornanadrágot viselek). Egyelőre a méretemnél eggyel nagyobb teljesen kényelmes. És vettem derék-melegítőt is.
Üdv.
én rühellem a harisnyát,és most lehet hogy ki fogtok röhögni,a múlt héten vásároltam egy jégeralsót,azt húzom a nadrág alá.kényelmes komfortérzés,és no cidri.
20 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!