Szokott fájni gyerekednek a lába ugy hogy nyomkodni kell neki?
Figyelt kérdés
Már kértem idöpontot az orthopédiára mert kisfiamnak szokott fájni a lába.Másnál is előfordult ha igen mit mondott az orvos?Nem sokszor fordult elö de akkor alig tudott elaludni nyomkodni kellet a kis talpát.De álltalában csak az egyik lábát.Az barátnőm kisfiának az egész lába szokott fájni ő azt mondta azért mert nőnek a gyerekek.Remélem csak ez van a háttérben.2012. ápr. 14. 13:43
1/9 anonim válasza:
Igen, nálunk is van ilyen, ő a térdét fájlalja,és csak esténként, doki látta, állítólag csak növekedési fájdalom, Olvastam neten, három életszakaszban jelentkezik, kisfiam nyáron lesz 3 éves. Remélem tényleg csak ennyi. Ő azt kéri, hogy masszírozzuk a térdét.
2/9 anonim válasza:
Szerintem is csak az lehet hogy nő. Én emlékszem gyerekkoromban sokszor fájt a lábam, és tényleg csak az segített ha nyomkodják, masszírozzák. Ez a növéstől volt. Hasonló érzés, mint amikor a fáradtságtól hasogat az egész láb.
3/9 A kérdező kommentje:
Kisfiam is a nyáron lesz 3 éves remélem csak a nővekedés miatt fáj neki.
2012. ápr. 14. 13:50
4/9 anonim válasza:
Az én kisebbik gyerekem nagyon lábfájós, neki nem nyomkodni kell, hanem masszírozni. Főleg a frontoknál szenvedünk sokat éjjel. Még nem volt 2 éves, amikor kezdődött nála. A doki nem tudott mit mondani, mivelhogy a növekedés miatt későbbre jellemző a lábfájás. Így megyünk majd orthopédiára.
5/9 anonim válasza:
A fiam is 3 èvesen kezdte mondogatni, egy ideig mondta, hogy fáj, volt, hogy este sirt is emiatt:( massziroztam neki. De kb 2 hét alatt teljesen elmaradt. Utána sokan mondták, milyen magas lett. (105cm), nőtt, ezért fájt neki. Amugy tényleg ijesztő volt.
6/9 anonim válasza:
Nálunk is van ilyen, épp este volt a 7 évesünknél, de az 5 évesünknek többször van. Olvatam én is azon vagyok, hogy növekedési fájdalom. Én is maszírozom, de arra nem múlik el. Nektek igen ? Hideggel borogatni azt szeretik inkább, de ha nyögnek elaludni, adok fájdalomcsillapítót és kész vagyunk.
7/9 anonim válasza:
Nekünk az orvos azt mondta, hogy a növekedési fájdalom 5éves kortól jellemző, fiatalabb korban vizsgálatot igényel. Ti pedig jóval 5év alatt vagytok. Amúgy én jól emlékszem erre a fájdalomra, rengeteget szenvedtem. Anyukám bekötötte meleg kendővel és ha az kevés volt, kaptam fél kalmopyrint. Azóta is fáj,de már nem olyan intenzíven.Most 34 évesen már csak erős időjárás változásnál hasogat.
8/9 A kérdező kommentje:
Hértfön viszem az orvoshoz,én arra gyanakszom ,hogy fog neki cipőt ajánlani.Az egyik ismerösöm is azért elvitte az orvoshoz és irt is neki szupinált talpú cipőt.
2012. ápr. 15. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!