Mit veszel húsvétra 3év lány körüli gyerekednek?
Én mindig kaptam, ismerőseink gyerekei is. Iskolás koromban is, szóval nálunk abszolút szokás :)
Mégpedig ilyen formában: a nyuszi hozza, és mi a nagymamám kertjében fogjuk elrejteni.
De egyébként fura hogy ennyien nem tudják, hogy a kisgyereknek a Húsvéti szokása (egyik), hogy a nyuszi csokitojásokat rejt el. Nem ismertem még embert, aki nem volt ezzel tisztában. A Húsvét az Húsvét, igen. De az egyik Húsvéti szokás a csokik elrejtése. Mint amikor a Télapó a csizmába teszi az apróságokat.
Válaszom a kérdésre: kisfiam színes aszfaltkréta készletet kap és csokitojásokat. Ismerős gyerkőcnek homokozókészletet és szintén csokitojást visz a nyuszi.
Egyébként kedves kérdező számíts a rosszalló válaszokra. Napjainkban divat a szülők részéről egymás alullicitálása.
Érdekes, nem tudom miért van, de minden egyes Húsvét, Mikulás előtt azon verseng a sok válaszoló (legalábbis egy rétege), hogy ki vesz minél KEVESEBB ajándékot, és ki szerint nagyobb hülyeség..........
Ha te szeretnéd a gyermeked megajándékozni, tedd nyugodt szívvel :) Nem fogod elrontani azzal, ha a festés, locsolás mellett még pár aprósággal is hozzáteszel a kicsi ünnepéhez :
Kedves ajándék-alullicitáló válaszolók: ha a gyermekkel a szülei megismertetik a locsolás és tojásfestést kedves szokásait, a gyerek nem lesz elrontva és elkényeztetve (mert ilyenkor szokott ez a mondóka jönni.......), hanem egyszerűen MÉG vidámabb napja lesz,
ENnyi :)
Valami apróságot szokott kapni.
Anyukám pl. a kedvenc sütijét szokta ilyenkor hozni neki.
Mi pedig általában olyan csokitojást veszünk, amiben meglepetés van. (Pl. Thomas a gőzmozdonyost, most ezért van oda, amúgy kislány), esetleg matricát kap, apróbb játékfigurákat. Most szerintem krétát fog kapni, mert nagyon imád a földre rajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!