Mit veszel húsvétra 3év lány körüli gyerekednek?
4. vagyok. Én nem hiszem, hogy alullicitálok :-D
Én nem szoktam így alkalmakra venni a nagyobb ajándékokat. Sajna a gyerekeim szülinapja és névnapja is december-január hónapban kimerül, így nem szoktunk egy-egy ajándékkal várni egy nagyobb alkalmat sem. A biciklit megkapták, mikor eljött a jó idő, szánkót mikor leesett a hó :-D Nagyiktól is inkább azt kérem, hogy ilyenkor csak apróság legyen pl. kifestő.
ma 14:36! ne az volt a kérdés, hogy mi a szokás húsvétkor.
nyilván mindenki tisztában van vele, én is. a kérdés az ajándékról szólt, erre válaszoltunk, ettől függetlenül biztos mindenki elrejti a csokikat, nálunk a csokitojás nem ajándék, lehet ezért félreérthető volt
huh,hát hol is kezdjem.köszönöm a válaszokat...
nem gondoltam h ennyi mindenki fog válaszolni és a válaszok meglepőek voltak számomra.
szóval nálunk az én családomban mindig kaptak a gyerekek ajándékot,biciklit...stb.
nem gondoltam h máshol nem ajándékoznak csak csokit vesznek ne haragudjatok.
én tavaly egy kismotort vettem a lányomnak de mivel mamától,déditől kap ajándékot ezért én nem tehetem meg h csak egy nyuszitojást adjak neki,.
a tojás festést pedig sztem én élvezném jobban nem ő 2,5évesen.:/
Nálunk is szokás,több helyre rejti a nyuszi vasárnap reggel, a tojásokon kivül még apróságokat is. Mivel első unoka, mindenki belelkesül, eddig hagytam, de most már 3,5 éves, nem szeretném, ha hozzászokna az egyre nagyobb ajándékokhoz és elvárná. Szóval, tojások mellett kap foglalkoztató füzeteket, tetoválást, szinezőt(miért nincs hosszú i-m?), én házilag készitek. Nyomtattam öltöztetős papirbabákat+ tiz ruhát hozzá, valamint Levendulalány ötlete alapján memóriajátékot bébiételes kupakokból:
Szia,nekem 3 gyerkőcöm van.Nálunk vegyesen változik,hogy kapnak-e ajándékot a csokihalomhoz,vagy nem.Szerintem ha ajándékot adsz neki húsvétra nincs vele semmi gond.Énis kiskoromban ilyenkor kaptam a biciklimet,a nyuszi tojta.:-)
Mondjuk mi nem szoktuk túlzásba vinni,szóval nem kapnak ilyenkor nagy ajándékot,csak valami apróságot,húsvéti színezőt,színes ceruzákat,kertbe cuccokat(homokozó,talicska,színes kréta).Tavaly pl a kislányunk egy rózsaszín felfújható medencét kapott a nyuszitól.De volt olyan húsvétunk is amikor csak csokit kaptak,és nem volt ajándék.A lényeg nem ezeken a dolgokon van,de mindig az a fontos hogy a gyerekek jól érezzék magukat és örüljenek a nyuszinak.Mi is már napokkal elötte nekiállunk a tojások festéséhez díszítéséhet,tojásfákat állítunk,és mindenki megcsinálja a maga kis fészkét,nálunk nekünk szülőknek is van fészke,a gyerekek szokták megcsinálni.Szoktunk tojásvadászatot tartani a kertbe,de pl a tavalyit elmosta az idő.Hajnalba kimentünk férjemmel kiültettük a csokikat a fűbe,mire a gyerekek felkeltek leszakadt az ég.De legalább jót nevettünk.
A kérdésedre pedig a válasz:ha van kertetek akkor mindenképpen valami kertes játékot,amivel a kertben letudja magát foglalni.Kifestőt,színes ceruzát,puzzlet.
Kellemes húsvétot Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!