Ovis kérdés. Vélemények?
Kislányom oviba jár kiscsoportos vagyes csoportban. a héten egyik nap azzal fogadott a délutános ovónő hogy a lányom az ollóval amit Ők odaadtak neki mert annyira kérte, a csoportban lévő cirkuszi sátornak a kis füleit bevágta.
Közölte a másik ovónő hogy a sátrat ki kell fizessem. Én viszont nem érzem ugy hogy ki kéne fizetnem az árát ami elég huzós mert 6000 forint, tulajdonképpen használható csak a rajta lógó fülek sérültek meg, ami egyébként nem befolyásolja a játékban a gyerekeket hiszem nem egy másik bejáratot vágott rá a gyerek.. Ugy gondolom hogy van itthon varrógépem elkérem a sátrat és megvarrom.
Egyrész nem fogok fizetni külön mert havonta 2000 forint csoportpénzt fizetek, kettő egyedül nevelek 2 gyereket és nincs most 6000 forintom sátorra három ugy gondolom hogy a dadus és az ovónő észrevehette volna hogy mit csinál a gyerek.
És kérdezem ha most másvalaki letöri a dömper végét azt is meg kell venni, vagy nálatok ez hogy megy.
SZiasztok!
Kedves óvóbácsi!:-)
igen 3 és fél éves a kislányom, vegyes életkorú csoportba jár.
Egyébként én is soknak gondolom a havi 2000 forintos csoportpénzt az havonta 50.000 forint plusz a gyümölcsöt is mi visszük be.
Nem is ez a gond de én is azt gondolom túlzás kifizettetni a sátrat.
Na holnap reggel megmondom mondjuk eléggé tojógalamb vagyok, nem szeretem az ilyen dolgoka, de hát néha muszáj a talpára állni az embernek.
Köszönöm a válaszokat!!
Bocs hogy csak most irok.
Megmondtam az ovónéninek hogy ezt igy nem fizetem ki de ha gondolja szívesen megvarrom a sátrat. Erre nagyon kedves lett és azt mondta nem gond majd megoldjuk valahogy azóta semmit nem mondott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!