Acana Pacifica (dog) vélemények? Lentebb több kérdés van még.
Minden érdekelne: Ki etet vele, kinek az ismerőse etet vele, mik a tapasztalatok, szívesen eszi-e a kutya, végtermék, soványság-hízás, ár-érték arány etc. etc
Köszi előre is válaszokat!
Szerintem jó, mint minden Acana és Orijen táp.
Én már szinte mindegyikkel etettem a kutyámat, mindegyiket nagyon szerette, mondjuk ő mindenevő:) A végtermék "remek" volt. Se nem híg, se nem túl kemény, napi 2 adag.
Az, hogy a kutya testsúlyát hogy befolyásolja, szerintem egyed függő, az én mindenevőm elég jól raktároz, szóval ha láttam, hogy egy kicsit hízott, akkor picit kevesebbet adtam, ennyi.
Ár-érték arány...drága táp, de szerintem nagyon jó. Én az 5 kilós kutyámnak vígan megveszem, de egy 40 kilós kutyánál már nem biztos, hogy tudnám fizetni.
Köszönöm a választ! 20 kg-os kutyát etetek bárányos-almással, de ez szimpatikusabbnak tűnik a gabonamentesség miatt. A kutyám napi több órát aktívan fut, ő inkább sovány, elhízásnak nyoma sincs, de szerencsére mindent szeret.
Te fokozatosan állítottad át a kutyádat a márkán belül egy másik tápra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!