Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy néz ki egy bölcsődei...

Hogy néz ki egy bölcsődei napirend?

Figyelt kérdés
Akinek már bölcsis a gyereke, leírná részletesen a napirendet? (evés, játék, udvar, tisztálkodás, alvás)

2012. ápr. 11. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk:

8.30 - reggeli (kedd-csüt tejes ital kaláccsal/molnárkával stb., többi napon teal felvágott v. vmilyen krém a kenyéren+zöldség)

10.00: tízórai: gyümölcs

utána idő függvényében 1 óra udvar (télen nem vitték ki őket, gondolom mert macerás az öltöztetés, mérges is voltam miatta)

11.00: bejönnek, vetkőzés, kézmosás, WC/peluscsere

11.30: ebéd

12.00: alvás

14.30: ébredés

15.00: uzsonna

1/4 4-től lehet elhozni a kicsiket

2012. ápr. 11. 14:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megírtad, az én kicsim ősztől megy bölcsibe és szeretném lassan elkezdeni a napirendjét előrébb hozni, mert még mindig nagyon sokáig alszik (9-fél 10), így csúszik az egész napunk.
2012. ápr. 11. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is hasonló, 8 15 ig kell megérkezni, fél 9 kor reggeliznek, utána bent játszanak 10-kor szoktak kimenni az udvarra, 11kor bejönnek, tisztálkodás stb. Fél 12-kor ebéd, 12-kor alvás. Kettőtől ébredéssel összhangban uzsonna, 3tól lehet menni értük fél 5-ig. 4 körül már kint szoktak lenni az udvaron.

2012. ápr. 12. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem, hogy délelőtt kapnak gyümölcsöt, mielőtt az udvarra mennek.
2012. ápr. 12. 00:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is, hogy írtál. Nagyon aggódom, mert én 4-ig dolgozom, 5 előtt nem nagyon érek be a bölcsibe és úgy hallottam, nagyon csúnyán néznek azokra, akik későn mennek, de nekem nincs választásom. Ráadásul nem tudom, hogy azt meg lehet-e beszélni, hogy fél 10-re járjon a kicsim, mert a férjem be tudná őt vinni és nem kellene szegénykémnek 6-kor kelnie minden nap.
2012. ápr. 12. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nálunk meg lehet beszélni, szeptemberben kezdtük a bölcsit, de csak novemberben álltam munkába, és addig csak reggeli után, 9-1/4 10 körül értünk be.
2012. ápr. 12. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!