Bölcsődei gondozónők! Hogy lehet megoldani a bölcsis gyakorlatot?
Figyelt kérdés
Beiratkoztam egy felnőttképzésre, szombatonként kell menni, de nekem kell megoldanom a gyakorlati részét, évi 90 órát bölcsiben. Munka mellett lehetséges ez?2012. febr. 18. 21:56
1/5 anonim válasza:
Volt párom is járt ilyen képzésre. Ő ismeretség alapján szerzett gyakorlatot, tudom, ez számodra nem túl biztató. Munkahelyed, lakóhelyed közelében lévő bölcsődékben kell érdeklődni, legyen nálad önéletrajz, amikor mész. Beteg, ill. szabadságon lévő gondozók helyére be tudnak hívni pl.
2/5 anonim válasza:
Írtam privit. Nem beteg illetve szabin lévők helyére kell menned, ezt az első rosszul tudja. Te csak beülsz a gondozók közé, hogy gyakorlatozz. Ők mondják mit tegyél.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. febr. 18. 23:48
4/5 anonim válasza:
Páromnál így volt. Nyilván ha nincs kiesés gyakorlatozni is behívhatják, nem azt írtam, hogy csak és kizárólag akkor mehet gyakorlatra, ha van egy kis üresedés.
5/5 anonim válasza:
szia!Én tavaly végeztem.A helyi bölcsödében voltam gyakorlaton.Először beszéltem a vezetővel,vittem a papírt a megfigyelési szempontokról amit alá is kell majd velük íratni.Megbeszéltem velük mikor tudok menni.Heti egy vagy két napot amíg le nem telt.Szabadságot kértem,akkor mentem gyakszira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!