Nektek milyen a napirendetek 21 hónapos gyermeketeknél? Mikor alszik és mennyit?
A reggeli nálunk fél 9kor van,mivel az én kislányom 8ig szeret lustizni :D Aztán megyünk a boltba,hazajövünk, tízóraizunk,majd kimegyünk a szabadba játszani. Ez van hogy elhúzódik (mint ma is) és csak 1kor alszik el és max. 3-ig.Persze előtte ebédelünk/általában csak levest kér, ha felkel kéri a 2.at) aztán ébredés után evés,játék,ismét ki egy kicsit. Ha hazajön apa akkor főzök másnapra (mivel nincs segítségem) ő addig foglalkozik a lánykával. Olyan 6-7 fele van nálunk uzsi (ilyenkor virslit főzök vagy valami gyors szendvicset összedobok), aztán 8kor pancsi, és fél9 fele alvás előtte esti kakaó.
Ez a napi program,sajnos én is úgy veszem észre hogy nem a legjobb időben van az alvás,de nyáron szerintem örülni fogunk ennek :)
Nem mondanám hogy kislányom jó evő lenne, főleg hogy most beteg volt,örülök ha eszik. Próbálok mindig olyat főzni ami a kedvére való. Olyan 11kg körül lehet,és kb.87cm. A te kiscsajod mekkora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!