Használtatok már gyermeketeknél náthára / egyéb betegségre Bioptron lámpát?
Mindig akartunk venni, de iszonyat drága, pedig a fiam ekcémás.
Náthára az infralámpa is tökéletes
Nekünk már a gyerekek születése előtt volt, nem miattuk vettük, a férjem sokat használja.
Az az igazság, hogy a gyerekek nem nagyon bírják. Tehát pl. ha az arcukat kellene "lámpázni", nátha esetén akkor nem hagyják, mert nagyon bántja a szemüket a fénye.
Viszont székrekedésre nagyon jó. A kisebbik fiammal volt ilyen gond születése után pár hétig, nem volt hasfájós, de napokig nem kakilt. Pár percig lámpáztuk a hasát, 5 perc múlva jött neki, mint a parancsolat.
Sajnos nagyon drága, így ha saját magatoknak nem használnátok folyamatosan, csak olykor a gyerekeknek, akkor nem hiszem, hogy megéri, vannak más szerek, infralámpák, amik egy megfázásnál segíthetnek. Persze nektek kell eldönteni, én magamtól nem vettem volna, de a férjem minden nap használja, ő szereti. :-)
En foglalkoztam a lampaval, jol tudom a hatasait. Az 1,5 eves lanyomnak par napos kora ota hasznalom. Nemcsak melegit, mint az infralampa, hanem az immunrendszert is stimulalja, az emesztest, a nyirokkeringest javitja, sebek 1/4 ido alatt gyogyulnak. Segit a csontok, az idegrendszer fejlodeseben is. Szorulas, torokfajas, mandulagyuladas, ful es szemproblema, stb gyerekeknel gyorsan megoldodik vele. Tapasztalatom szerint felnotteknel 2x-3x-4x tobb ido szukseges. Reszletre is lehet venni. Ha erdekel tudok segiteni, hogy kedvezmenyt kapj. Irj privit!
Jo egeszseget!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!