Mikor kezdődött a gyermeketeknél a dackorszak és hogyan zajlott/zajlik?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 14:53
1/3 anonim válasza:
15 hós oltás után......
hiszti misztizik, de nem vágja földhöz magát, csak sir torka szakadtából.
ilynekor ott hagyom vagy beküldöm a szobájába kihisztizi magát majd jön mintha mise történt volna.
mindig mondom neki hisztivel nem ér el semmit
(16 hós)
2/3 anonim válasza:
16 hósnál az még nem dackorszak...
2 év felett jön a feketeleves általában.
Én gyerekemnél 2,5 évesen kezdődött.
3/3 anonim válasza:
most 27 8 hónapos a fiam.ugy igazán kb 1-2 hónapja tart,már nem tudom pontosan.nagyon hisztis,folyton én kellek neki,ha valami nem ugy van ahogy ő akarja akkor kibukik.csak sír és nem hajlandó megmondani mi a baj,találjam ki,de ha nem az amit épp mondok akkor meg jobban nyekeg.minden lefekvés 1 iszonyat.nem akar lefeküdni,ha lefekszik akkor 100x felkel,és odajön valamiért.hisztizik h velem alszik,de én nem engedem,mert nem lehet tőle aludni.no meg még sorolhatnám tovább.remélem hogy hamar elmúlik.most bevezettük a büntit.ha nem fogad szót,akkor megy a sarokba és addig nem jöhet ki míg nem engedi az aki oda állította.nincs akkor sem játék sem tv,és nem beszélgetünk vele.ált a leghosszabb 10 perc volt amit ott töltött.de utána lenyugszik szerencsére egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!