3 éves kisfiú mivel játszik szívesen?
Az én fiam imádja a bölcsibe azt a lipityókát, ami ilyen műanyag és akár hárman is fel tudnak rá ülni.Mondták,hogy azzal nagyon sokat játszik.Egy hasonló lipityókát fog kapni tőlünk szülinapjára csak az fóka alakú és egy személyes a tescóba láttam 5990 ért.(Remélem lesz még belőle)
Kintre futóbiciklit vennék neki.
A trambulin sem hülyeség de csak azoknak akik kertes házba laknak.Még csúszdát fog kapni, egy kis csúszdát.
Esetleg homokozókészlet...amit még lehetne.
4 hét múlva lesz 3 éves a fiam.
Nagyon tetszett neki az aszfalt kréta.Pár hete,hogy jöttünk haza a bölcsiből,nagyobb lányok rajzolgattak a földre krétával és nagyon tetszett neki,ő is le akart volna ülni rajzolni.Tavaly nyáron még nem érdekelte most érdekli.
az én fiam imád markolózni.van olyan,ami pedálos,ráülhet,van pótkocsija is.de nagyon sokat játszik egy nagyobb méretű markolóval is.Most hozott nekik a nyuszi kerti szerszámokat.30 ill 60cm fa nyelű,fém végű(lapát ásó gereblye)
De állandó mozgásban van a futóbringa,a hinta is.És van egy nagyobb méretű műanyag "kisház" is.
Dömper (billenős), csúszda (közepes méret)
Az enyém a libikókát is imádja már másfél éves kora óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!