Tegnap tudtam meg hogy kisfiu lesz a kisbabám, nem igazán találtam fiu jó nevet. Pedig annyi mindent már átnéztem. Ha tetszik nektek valami jot és különlegeset szivesen fogadnám?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 13:54
1/22 anonim válasza:
Ha kisfiam született volna most Noel lenne a neve, de tetszett a Dorián, a Csongor és a Zsombor is.
2/22 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is fiú lesz a baba és a Máté nevet választottuk, mondjuk nagyon jól illik a vezetéknévhez, azt is érdemes megfontolni.
Nekem még tetszett az Olivér,Dániel,Ákos
3/22 anonim válasza:
Szia! Én is a Noel-t mondanám :)!
4/22 anonim válasza:
Szia.Mi is különleges és nem hétköznapi nevet kerestünk a kisfiunknak,és meg is találta a párom:Armand lett,és mindenkinek nagyon tetszik,de főleg nektek kell,hogy tetszen.Nálunk a családban szinte senkinek nem tetszett,de mióta megszületett és így hívják már megbarátkoztak vele,már nem is tudnám elképzelni,hogy más néven szólítsam,nagyon illik hozzá:D
7hós manó anyuja
5/22 anonim válasza:
Az én kedvencem a Krisztián és a Kornél, bár ezek nem különlegesek, de nem is a leghétköznapibbak :)
6/22 anonim válasza:
Két fiam: Ádám és András. Nekünk ezek tetszettek.
7/22 anonim válasza:
Nekem is kisfiam lesz és a Kristóf meg a Márk között vacilálunk
8/22 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is fiúnk lesz, ROLAND ANDRÁS nevet fogja kapni.
Ez hátha segít a döntésben. Boldog babavárást kívánok!
21 hetes
9/22 anonim válasza:
szia ha nekem fiam lesz akkor Botond v. Dávid v. Dániel
nekem jelenleg ezek tetszenek
10/22 anonim válasza:
Szerintem hosszútávon érdemesebb és hasznosabb a gyereknek egy ismerebb, elterjedtebb (durván mondva normálisabb) nevet adni. FŐleg ha valami hosszú, nyakatekert és nem is magyaros nevet kap, akkor mindenki ezzel fogja szivatni élete végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!