Hogy lehet a férjet megnevelni?
Jó. Megszokhattam volna, hogy itt bármit írok ki, akkor a végén kiderül, hogy én vagyok a rossz. Nem, nem fújja ki, és nem tudom megtanítani sem neki. Biztos béna vagyok. A lányom is 3,5 évesen tanulta meg. Meg kéne érteni, hogy nem mindegyik gyerek egyforma. Van amelyik előbb jár, előbb beszél, és előbb szobatiszta. Az orrfújás is ilyen.
És nem fürdik egész nap takonyban a gyerek, csakhát én is megyek wc-re, én is eszem, és csinálom a házimunkát. Ilyenkor szoktam néha megkérni a férjemet, hogy törölje már meg az orrát, és ilyenkor megy a szitkozódás. A porszívó nálunk is szanaszét van a lakásban, mert fél óránként szívom neki. Éjjel meg ha alszik, akkor talán nem ébresztem fel orrot szívni.
Az első gyerekünk lány lett, és érdekes módon vele nem ilyen. Valóban ő a tökéletes gyerek. Tényleg könnyebben kezelhető, az igaz, de szerintem ez már azért is van, ahogy beszél velük.
Egyébként ma alaposan leszidtam, azt mondta, hogy mindenben igazam van, dehát ő nem tehet róla, ha szerinte ez undorító. Persze én is jobban szeretném, ha a gyerek ki tudná fújni magának, és nem kenné a ruhájára, hajára, dehát még kicsi.

Szia, szerintem magyarázd meg a férjednek, nyugodtan, hogy ilyen dolgokat ne mondjon a kisfiának, mert ha a szavakat nem is érti pontosan, de a hangsúlyból, arckifejezésből rájön,hogy valamiért haragszanak rá.
Az orrát pedig muszály gyakran és orrszívóval szívnototk, nem elég törölgetni, ő még nem tudja rendesen kifújni, és az én fiam pl. azért kapott 2x fülgyulladást, mert a bölcsiben nincs porszívó, és a takony egyből a fülére megy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!