Hogy tudnám megnevelni a fiamat?
hát nem irigyellek! szerintem ne a bünti sarokkal büntesd,mert úgy látom ez már nem használ!
olyasmit találj ki amitől tényleg "megszeppen"
Küld be a szobájába,és csak akkor jöhet ki ha bocsánatot kért,vagy nem nézhet tv-t,stb.egyébként nem vagyok híve a gyerek megütésének,de a fenékre csapás bizonyos esetekbe megengedett nálunk. És ha mentek valahova,mondd el neki milyen viselkedést vársz el tőle,és ha nem úgy lesz ahogy kérted akkor menjetek haza.ezt főleg olyan helyeken jó alkalmazni ahová ő akart menni.
legyél vele. legyél vele sokkal következetesebb,és ne hagyd hogy hülyét csináljon belőled.
Erre én is kíváncsi vagyok. Dettó nálunk is. Egyszerűen semmire nem hallgat, akaratos. Ha azt mondja kér inni, te meg épp felállsz és indulsz inni adni neki, már a földön vergődik, hogy szomjas kívülálló látná azt hihetné napok óta nem ivott:S
De ez igaz a zenére, a kajára a játékra. Ha nem akkor ér a ceruza a papírhoz amikor ő gondolja, vagy nem oda ahová ő szeretné, hogy rajzolj szintén, stbstb amiért lehet hisztizni azért hisztizik. Néha alig várom, hogy ovis legyen, hátha kikap valami erőskezű matuzsálem óvónénit aki helyreteszi a lelkivilágát...
Amúgy nálunk az a bibi, hogy az anyai tekintélyemet apja rokonok, szomszédok, kéretlen segítők szépen aláásták. Amikor büntiben volt, és picsogott, kivették babusgatták, jajj nem csináltál rosszat, menj csak folytasd... Aztán nekem megy el a hangom nap végére, mert csak akkor kap észbe ha már üvöltök:S:S:S Pedig annyi esze van, és érti, hogy az nem jó amit csinál(ma azzal szakította el a cérnámat, hogy fél liter vízzel nyakon öntötte a húgát, mert a kicsi megnézte az "innis" üvegét, erre mérgében ráöntötte a vizet, és mikor elküldtem büntibe közölte Nono bünti(a húga érdemel büntit...)
25hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!