Miért nézik le más anyukák a fiamat?
Szerintem te valamit beképzelsz magadnak.
A kutya nem nézi milyen ruha van a gyereken
De miből gondolod, hogy lenézi bárki is? Mert nézegetik? :)
A játszótéren van egy kisfiú nálunk (3 év körüli) és mindig megcsodáljuk, annyira vagányul van öltöztetve. El is neveztük a legjobban öltözött kisfiúnak :)
Szerintem félreérthetsz valamit. Nem hiszem, hogy a márkás ruhák miatt méregetnék.
Ha mégis, nem foglalkoznék vele, és ennyi.
Szia
Én olyankor szoktam azt gondolni, hogy "szegény gyerek", amikor indulna játszani, de folyton rászólnak, hogy jajjvigyázzaruhádra!, nehogybepiszkoldmagad!, ezértvettemmegméregdrágán?... stb. Ilyenkor nehéz megelőznöm, hogy az arcomra írva a véleményem.
De egyébként pont hidegen hagy, hogy melyik gyerek miben van, az ő pénztárcájuk, az ő dolguk.
Inkább az szokott előfordulni, hogy - mivel én a praktikumot helyezem előtérbe a divattal szemben-, az enyéimet mérik végig lesajnálóan, hogy "nahát, tréningnaciban van a játszótéren..." pedig nem szakadt v lestrapált mittoménilyen rongy, csakhát ugye nem új kollekciós márkás cucc, mint amit a többség ad a gyerekére a mi környékünkön... de nem izgat, hogy ki mit gondol. Én inkább röhögök magamban, hogy nincs jobb dolguk, mint egymásra licitálni még ebben is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!