Zokon veszed, ha rászól más szülő a gyerekedre?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy sok szülőnek nem tetszik, ha pl. a gyereke dobálja a homokot vagy kavicsot másokra, és rászólnak helyette a gyerekre, hogy nem szabad.
Én biztos nem venném zokon, hiába vagyok ott a gyerek mellett, lehet egy pillanatra nem veszem észre, hogy fellök valakit, vagy rácsap a lapáttal, ha rászólna egy szülő én nem venném sértésnek.
2012. ápr. 8. 14:22
11/14 anonim válasza:
Én csak akkor szólnék rá, ha nekünk kellemetlenséget okozna, és azt látnám, hogy az anyját nem érdekli.
12/14 anonim válasza:
Alapjában véve nem zavarna. Engem eddig egy igazságtalan rászólás zavart. A kislányom 2,5 évesen át akart mászni a földön ülő férfi ismerősünk előtt, de ki volt nyújtva a lába, a kislányom rálépett. Éppen valami játékot szúrt ki magának, arra koncentrált, hogy elérje. Erre az illető ezt mondja a gyerekemnek: "Legyél figyelmesebb!" Na, ekkor türtőztetni kellett magam, hogy ne mondjam neki: "Normális vagy? Ez elvárás egy 2,5 éves gyerektől??" Na, ezt zokon vettem....
13/14 anonim válasza:
Utolsó nem tudom mit háborogsz,ez egyáltalán nem volt bunkó "beszólás" ,és 2,5 évesen már érti,hogy vigyázzon másokra,ne tapossa meg őket.
Igazából az ilyen emberek ygerekeiből lesznek azok,akik mindenhol barbárkodnak 4-5 évesen,és még nekik áll feljebb.
14/14 anonim válasza:
Már mások is írták, hogy a stíluson sok múlik. Egyszer a 1,5 évesem vártam a csúszda alján, és közben nem vettem észre, hogy a tetején egy másik kislány ott ült és nem mert csúszni, ő pedig feltehetőleg fúrta, mert menni akart mellette. A kislány kb 1-2 hónappal lehetett fiatalabb (a méretétből gondolom, de az lehet csalóka, szóval annyira nem volt kisebb. A kislány anyja hihetetlen bunkón rákiabált a fiamra, hogy ne lökdösse a kislányt. Később megbántam, hogy nem szóltam be neki, mert abban igaza volt, hogy rá kell szólni, én is megtettem utána, miután láttam mit csinál, csak a stílus nem tetszett, hogy egy 1,5 évessel, főleg aki idegen ne ordibáljon már, főleg, hogy azért annyira durva dolgot nem csinált a kislánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!