Te ráadnál a 6-7 éves gyerekedre 15-16 ezer forintos pulóvert?
3.
Pont ez jutott eszembe. Egyébként, ha annyi bevételed lenne, hogy meg se kottyanna, akkor miért ne.Én is vettem ennyiért az unokahúgomnak, most már a 4. gyerek koptatja és még mindig olyan, mint az új.
Nem! Minthogy nem is tehetem meg.
De ha megtehetném sem majomkodnék ennyire.
Aztán majd a gyerekem úgy álljon/üljön egész nap mint aki karót nyelt mert nem engedem neki hogy összepiszkolja vagy kiszabja vagy mittudomén, nem is futkozhat a többiekkel mert neki NAGYON figyelni kell hogy a márkás ruhája tiszta maradjon.?!
Írtó nagy pénzkidobásnak is tartom mert a gyerek egy szezont fogja csak használni mert 1 év múlva már kinövi.
Én is így gondolom, ahogyan az utolsó válaszoló. Bármi jöhet, aminek értelme van, de amennyiben
a. Gyönyörű gyermekruhák vannak kevésbé irreális áron
b. Kinövi két perc alatt
semmiképp, feleslegesnek érzem, akármilyen bevétel mellett is.
Arról nem is beszélve, hogy kövezzetek meg, de nekem nem a tartósság (lesz - még csak várjuk a babát, 32 hetes vagyok épp) a fő szempont, hanem a kényelem, a használhatóság, és hát igen, az, hogy aranyos legyen... :)) Meg persze az is, hogy ne kapjak menten stroke-ot, ha ráborul akármi is.
Első válaszoló voltam
Még 5-6 ezer forintosat se.
Teljesen felesleges.
Igen. Mindketten azért dolgozunk a párommal, hogy a gyerekünknek mindent meg tudjunk adni.
Amúgy van 4 öcsém, 1 húgom, a páromnak 1 öccse és mi is tervezünk még babát. Lesz pár tulajdonosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!