Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adnál a gyerekedre hátul...

Adnál a gyerekedre hátul gombos pulóvert azért, hogy ne tudja levenni?

Figyelt kérdés
Persze nem most, hanem kicsit később, amikor már hűvösebb van, de a gyerek akkor se akarja a pulóvert magán tartani. És ugyanígy koratavasszal.
2011. szept. 28. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem adnék. Ha melege van leveszi .

amikor kisebb volt elkezdte huzogatni ha melege volt.

2011. szept. 28. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha leveszi, fázik? Ha igen, akkor igen.

Ha azért veszi le, mert melege van, de utána nem tűnik hidegnek a keze, akkor valszleg nem fázik pulcsi nélkül, hadd vegye le.

2011. szept. 28. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent, ha sok ruha van egy gyereken?

Fázik az anyja. :)

2011. szept. 28. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Szerintem a kezét kéne letörni annak, aki kitalálta a gombos babaruhákat... :D

2 öltözködni utáló kisfiú anyukája

2011. okt. 4. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Érdekesek ezek a válaszok. Az én lányom akkor is leveszi a zokniját, ha jéghideg a talpa...
2011. okt. 4. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Utolsónak igaza van! Egy gyerek akkor is jól tudja magát érezni,mikor már kék a hidegtől! Ezt nem lehet rájuk bízni,főleg egy 2 évesre. És én meg kimondottan keresem is a gombolós pólókat,pulcsikat,mert azokon nem kell a fejüket áterőszakolni.
2011. okt. 4. 13:22
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
Adnék igen, nem látok benne semmi rosszat. Lányom is sokszor leveszi a ruháját, pedig nincs melege.
2011. okt. 4. 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyerek el tudja dönteni, hogy fézik vagy melege van, azért mer gyrek, nem kell agyonöltöztetni, sőt ők sokkal többet is mozognak, mint mi.

A hátulgombolós pulóver kicsit gyogyi, olyan, mit a kényszerzubbony

M 26 fokban láttam egy gyereket hosszúnadrágban, pulóverben és sapkában!!

2011. okt. 4. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lányunk másfél éves korában rendszeresen meztelenre vetkőzött. Levette a rugdalózót, le a pelust, és kidobta a járókából. Aztán röhögött. A végét egy pántos napozót adtunk rá a rugdalózón kívülre.
2011. okt. 5. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!