Adnál a gyerekedre hátul gombos pulóvert azért, hogy ne tudja levenni?
Figyelt kérdés
Persze nem most, hanem kicsit később, amikor már hűvösebb van, de a gyerek akkor se akarja a pulóvert magán tartani. És ugyanígy koratavasszal.2011. szept. 28. 11:21
1/9 anonim válasza:
Nem adnék. Ha melege van leveszi .
amikor kisebb volt elkezdte huzogatni ha melege volt.
2/9 anonim válasza:
Ha leveszi, fázik? Ha igen, akkor igen.
Ha azért veszi le, mert melege van, de utána nem tűnik hidegnek a keze, akkor valszleg nem fázik pulcsi nélkül, hadd vegye le.
3/9 anonim válasza:
Mit jelent, ha sok ruha van egy gyereken?
Fázik az anyja. :)
4/9 anonim válasza:
Nem.
Szerintem a kezét kéne letörni annak, aki kitalálta a gombos babaruhákat... :D
2 öltözködni utáló kisfiú anyukája
5/9 anonim válasza:
Érdekesek ezek a válaszok. Az én lányom akkor is leveszi a zokniját, ha jéghideg a talpa...
6/9 anonim válasza:
Utolsónak igaza van! Egy gyerek akkor is jól tudja magát érezni,mikor már kék a hidegtől! Ezt nem lehet rájuk bízni,főleg egy 2 évesre. És én meg kimondottan keresem is a gombolós pólókat,pulcsikat,mert azokon nem kell a fejüket áterőszakolni.
7/9 anonim válasza:
Adnék igen, nem látok benne semmi rosszat. Lányom is sokszor leveszi a ruháját, pedig nincs melege.
8/9 anonim válasza:
Egy gyerek el tudja dönteni, hogy fézik vagy melege van, azért mer gyrek, nem kell agyonöltöztetni, sőt ők sokkal többet is mozognak, mint mi.
A hátulgombolós pulóver kicsit gyogyi, olyan, mit a kényszerzubbony
M 26 fokban láttam egy gyereket hosszúnadrágban, pulóverben és sapkában!!
9/9 anonim válasza:
Lányunk másfél éves korában rendszeresen meztelenre vetkőzött. Levette a rugdalózót, le a pelust, és kidobta a járókából. Aztán röhögött. A végét egy pántos napozót adtunk rá a rugdalózón kívülre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!