Te ráadnál a 6-7 éves gyerekedre 15-16 ezer forintos pulóvert?
Én mind a két gyerekemet márkás ruhákba öltöztetem. Miért? mert jó áron utána el tudom adni, amíg hordják, nagyon divatosak. Next, h&m, de egyik sem került 15 e ft-ba, olyan 5-6 e ft-ost ráadok max.
1 éves, 3 éves gyerek.
Remélem nem pontozol le csak mert más a véleményünk.
Én tinédzser koromban márkásokba jártam: nike, adidas, nagyon vigyáztam rájuk, évekig tudtam használni.
3 éves lányomnak 14.000-ért vettem tavaszra sportcipőt. Nem sajnáltam rá, hisz olyan mintha magamnak vettem volna, mert ha a párom, vagy én megvehetem magamnak, akkor neki miért ne? Tetszett, futotta rá, megvettem.
Ez volt eddig a legdrágább dolog, illetve a téli csizmája, ami 12.000 volt.
Ruhára amit kiadtam, 6000- volt, egy Csingilinges mellény. Ami megtetszik megveszem, van ami használtan 100-200 Ft, de van ami ujjonan 3-4 ezer.
Nem sajnálom tőle, olyan mintha magamnak venném!
Szerintem itt nem h&m-es cuccokrol van szo, az nem az a kategoria. Bar en ott is veszek ruhat, vannak jok. A 15-30 ezer koruli pulcsik mas kategoria, sok pulcsin ott a markajelzes, a nike sem olyan, gondolom, itt ralph lauren, lacoste, stb. cuccokrol van szo.
En raadnam, igaz, a legtobb markas cuccot kaptuk ajandekba es meg pici a babam, tehat nem 6 eves. Miert baj, ha valaki markas cuccot vesz a gyerekenek? Maganugy, hogy kinek, mennyi penze van. Persze, az mar neccesebb, ha valakinek nincs sok penze es ugy vasarol draga ruhat a gyereknek, szerintem, vannak hasznosabb dolgok is a foldon. De maganugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!