Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire számítsunk 2 éves kisfiam...

Mire számítsunk 2 éves kisfiammal?

Figyelt kérdés
Voltunk a doktornőnél 2 éves státuszon és elkezdte hátrahúzni kisfiam kukiján a bőrt. Eléggé piros lett neki meg sírt is. Most kenegetnem kell kenőccsel (amit kiírt) a kukija végét és 1 hónap múlva megyünk vissza és akkor felhúzza neki. Járt már így valaki a kisfiával? Fájni fog a kisfiamnak? És ha felhúzza 1 hónap múlva akkor mikor gyógyul meg neki?
2012. ápr. 5. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még annyi, h 3hétig kellett szteroidossal kennünk, utána húzta fel. Azóta pedig minden fürdés után bepantenezni kell a makkját, h nehogy visszatapadjon.

2napig sírt pisiléskor, úgy egy hétig hisztizett mikor hozzáértünk, és úgy 2hét után már tök szép volt neki.

Én örülök, h túlvagyunk rajta! Szerintem szobatisztán sokkal nehezebb lett volna. (Egy ismerős kisfiú folyton visszatartotta, míg az én fiam "simán„ beleengedte a pelusba.)

2012. ápr. 8. 00:44
 12/13 anonim ***** válasza:
a heim pálba menjetek felhuzatni a bőrt. a kisfiamat érzéstelenítették, 1-2 nap alatt túl voltunk rajta, egyáltalán nem volt szenvedés. Ugyanúgy, utána is kenegetnünk kellett, vigyázni kellett arra, hogy nehogy begyulladjon,de rengeteget itattam, így pisilni is tudott, nem panaszkodott, hogy fáj neki. a sima háziorvosnak ne engedd, hogy barbár módon felrántsa vagy érzéstelenítse le rendesen.
2012. ápr. 8. 07:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A mi dokink viszont azt mondta, hogy óvatosan kezdjük el neki felhúzni mi otthon minden fürdetésnél, így 4 hónaposan kezdte el neki a párom csinálni. Két hét alatt gyönyörűen feljött neki a bőr, és hol voltunk még akkor a szobatisztaságtól... Szerintem semmi köze ennek a szobatisztasághoz. Most 2,5 éves a kisfiam, soha nem tapadt le, soha nem volt begyulladva, teljesen feljön a bőr neki, és minden este meg is van neki tisztítva.
2012. ápr. 8. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!