Heim Pál-ba ortopédiára kaptunk beutalót a 3 hónapos kisfiammal, aki volt már ott írna hogy mire számítsak (várakozási idő, öltöztetés-vetkőztetés, orvosk, stb. )?
Vidékről érkezem,megpróbálom két szopi közé illeszteni az egészet. Érdekelne,hogy mennyire szoktak sokan lenni,hogy működik a rendszer, mire figyeljek, mit vigyek?
Szeretném ha gördülékenyen menne,de még sosem jártam ott.
Ha a budapesti Heim Pál kórházra gondolsz,akkor megnyugtatlak.Ott vannak az ország legjobb gyerekorvosai.Értik a dolgukat.
Ha a beutalod időre kaptad(mondjuk szerdán reggel 10-re) akkor lehet hogy pont az adott időre már be is mentek a dokihoz.Ha nincs idő megadva,akkor én úgy készülnék,hogy akár 2-3 órát is várhatsz.Sokan vannak ott.De mivel tudják,hogy kisgyerekekkel lesznek körülvéve,így igyekszenek mindig időben végezni a vizsgálatokkal.
Szerintem nem adnak időpontot. Ha reggel hétre oda tudsz menni, akkor biztos nem kell sokat várnod. Hétfkor nyit a betegfelvételi pult, ott be kell jelentkezni, de rendelés asszem nyolctól van. Ahogy bemész a rendelőbe (behívnak név szerint), kétoldalt van függönnyel eltakarható vetkőztető helyiség, amíg az előzőt vizsgálják, te vetkőztetsz. Pelenkára kell vetkőztetni, lefektetik a kifiút hanyatt és megtekergetik a térdénél fogva a forgúját. Esetleg visszahívnak kontrollra, ettől ne ijedj meg, nem jelenti azt, hogy baj van, csak megnézik önálló járáskor is.
Nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!