Másfél évesem hullámcsattot dugott a fülébe? Vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Egyszercsak sikítozva szaladt hozzám és láttam,hogy a hullámcsatt félig benne volt a fülében. óvatosan kihúztam,utána egy darabig sirdogált,azóta jól van,nem láttam,hogy vérzett volna. Vigyem orvoshoz a biztonság kedvéért?2012. ápr. 4. 12:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem ívd fel az orvost, de úgy tudom ha dobhártya sérült akkor az vérzik.
De hívd fel az orvost, vagy ha nincs akkor ügyeletet is megkérdezheted telefonon.
2/5 A kérdező kommentje:
rendben,Köszönöm a választ!
2012. ápr. 4. 12:38
4/5 anonim válasza:
Nekem kétszer is kilyukadt eddig életem során a dobhártyám és nem gyulladástól, hanem nyomáskülönbségtől.
Nem fájdalmas és nem vérzik, hanem furcsa érzés utána. Olyan mintha be lenne dugulva teljesen a fülem, a saját hangomat hallottam belülről.
Simán lehet, hogy kilyukasztotta, ezért sírt.
Nem piszkálja azóta? Nem viselkedik furcsán?
Feltétlenül vidd el fülészetre, mert elfertőződhet ha megsértett valamit a csattal.
5/5 A kérdező kommentje:
Voltunk aznap delutan orvosnalhal istennek semmi baj nem volt. :)
2012. ápr. 11. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!