Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél évesem hullámcsattot...

Másfél évesem hullámcsattot dugott a fülébe? Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Egyszercsak sikítozva szaladt hozzám és láttam,hogy a hullámcsatt félig benne volt a fülében. óvatosan kihúztam,utána egy darabig sirdogált,azóta jól van,nem láttam,hogy vérzett volna. Vigyem orvoshoz a biztonság kedvéért?
2012. ápr. 4. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ívd fel az orvost, de úgy tudom ha dobhártya sérült akkor az vérzik.

De hívd fel az orvost, vagy ha nincs akkor ügyeletet is megkérdezheted telefonon.

2012. ápr. 4. 12:32
 2/5 A kérdező kommentje:
rendben,Köszönöm a választ!
2012. ápr. 4. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mindenképp megmutatnám!!!
2012. ápr. 4. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem kétszer is kilyukadt eddig életem során a dobhártyám és nem gyulladástól, hanem nyomáskülönbségtől.

Nem fájdalmas és nem vérzik, hanem furcsa érzés utána. Olyan mintha be lenne dugulva teljesen a fülem, a saját hangomat hallottam belülről.

Simán lehet, hogy kilyukasztotta, ezért sírt.

Nem piszkálja azóta? Nem viselkedik furcsán?

Feltétlenül vidd el fülészetre, mert elfertőződhet ha megsértett valamit a csattal.

2012. ápr. 4. 19:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltunk aznap delutan orvosnalhal istennek semmi baj nem volt. :)
2012. ápr. 11. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!