Mi az a pont amikor bárányhimlővel újra visszamentek az orvoshoz a kicsitekkel?
Borzalmasan sok hólyag miatt? Amikor már a bőre sem látszik sokhelyen? Vagy úgyis azt mondja, hogy ez így természetes?
Vagy pl hólyagok a szájban, szájpadláson?
Vagy, hogy nem eszik napok óta...
Mikor "kell" visszamenni? Itt nincs időpont, sem elkülönített váró, nem szívesen viszem be betegek közé. De lehet fölösleges is visszamenni, mert úgyis azt mondja ez így van rendjén?
Esetleg hívd fel, és akkor hátha ír valamilyen receptet, amiért valamelyikőtök elugrik gyerek nélkül...
Amúgy az furcsa, hogy nincs elkülönítő, elvileg az kötelező lenne...
Szia! Nálunk is volt szemhéjon, szájban, fenéken, mindenütt hólyag, ez önmagában még nem veszélyes, és valóban nem tudnak tenni ellene. Azt mondják, ha a szemében van, az már gond (konkrétan a szemgolyólyán – ne kérdezd, nem tudom elképzelni, hogy néz ez ki).
Amit nekünk mondott a doki, hogy figyeljünk arra, nem szédül-e a gyerek.
Egyébként nem vihetnéd be csak úgy a rendelő várójába a súlyosan fertőző beteg gyereket, fel kell hívni az orvost, akinek kötelessége kimenni hozzá vagy időpontot adni, amikor bemehettek várakozás nélkül.
Én telefonálnék ilyen esetben. Bár szerintem úgyis azt fogja mondani, hogy ez normális, és nem tud vele mit csinálni. És sajnos tényleg nem. Ki kell várni, amíg meggyógyul, addig meg lázcsillapítás, viszketés csillapítása, fájdalomcsillapítás, mást nem nagyon tud tenni az ember.
Egyébként, távol álljon tőlem, hogy szándékosan rossz tanácsot adjak, de én múlt nyáron a fiam esetében már úgy voltam vele, hogy a régi jól bevált módszert alkalmaztam, és kentem a pöttyeit cinkrázóval. Más nem működött. Úgy voltam vele, ha nekem nem lett tőle semmi bajom, hát végső megoldásként nála is ki lehet próbálni. Na, ez használt, és minden nyom és fertőződés meg ilyenek nélkül meggyógyult. Persze nem akarlak rábeszélni, de nálunk működött a dolog. Na jó, ha a szemkörnyék hólyagos, oda nem kéne kenni, én egyszer belenyúltam a szemembe úgy, hogy volt belőle az ujjamon, na az elég rémes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!