Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy-két órán belül a kisfiam...

Egy-két órán belül a kisfiam 3-4* mondta, hogy fáj a füle, melegítés után elmúlt és azóta nem is fáj neki. Elvigyem azért orvoshoz vagy lehet, hogy ennyi volt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mennyi idős a kisfiad?Este pancsinál nem mehetett bele neki a víz? Játék közben szokta piszkálni? Én még ma figyelgetném, hogy amikor elvan merülve (játék, mese...) akkor piszkálja-e. Ha igen akkor holnap már vinném a fülészetre.

Volt idáig valami baj a fülével, vagy csak most?

2012. márc. 29. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a biztonság kedvéért elvinném megmutatni. Nincs veszteni valótok. :)
2012. márc. 29. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
én elvinném,nem egyszer mondta igy biztos van valami gyulladás amit ugyan a fájdalmat kezeltétek de az ok nem szűnik meg ezzel.lehet van egy kis gyulladás vagy váladék a fülén.a múltkor nekem is mondta a fiam,és sokat piszkálta egy kis hőemelkedése volt,elvittem dokihoz megnézte és mondta hogy az egyik félénél a dobhártya sötétebb foltos valószínű ott genny vagy folyadék volt,atibiotikumot adott mert szerinte ezt jó időben kikezelni ha pár nap múlva még fenn áll akkor fül orr gégészetre kellett volna vinnem.
2012. márc. 29. 10:59
 4/5 A kérdező kommentje:
K9szi, 2 éves múlt és nem is piszkálja, de ma még figyelem és ha fájlalja vagy piszkálja, elviszem orvoshoz. Melegítettem, ezóta nem fájlalja. Kedves utolsó, nálatok ez a genny a füléből kifolyt vagy felszívódott. Gyerekorvosnál voltatok vagy fül-orr-gégészeten?
2012. márc. 29. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
nem tudta megállapítani nem voltunk fülészeten csak akkor kellett volna ha nem múlik a fájdalom,megjegyzem a fiamnak nem nagyon fájt.talán egyszer ha mondta de piszkálta,és nem jol halott.ezért lett gyanús szerintem felszívódott.
2012. márc. 29. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!