Szoktátok mikróban melegíteni a bébiételt/ a vizet a tápszerhez?
Kisfiam 13hónapos,mindig mikróztam a tápszert,és az ételét is!
Soha nem volt gond!
Köszi!
Sokkal egyszerűbb lenne nekem is, csak néhányan paráztatnak.
Cumisüvegben melegítetted vagy üvegedényben? És műanyag kistányérokat használtál?
Én is melegítettem már mikróban a bébiételt, kiszedtem a kis tányérjába, és úgy. Alig pár másodpercre raktam csak be, mert előtte a hűtőben volt, csak szobahőmérsékletűre akartam melegíteni. Megkevertem, megnéztem a hőfokát, és már ehette is babóm.
Vízmelegítés alatt azt érted, hogy forraltam-e mikróban a tápijához vizet, vagy, hogy a kész tápit (ill. előzőleg felforralt, majd már lehűlt vizet, amit épp tápihoz akarok felhasználni) melegítettem-e mikróban? Mert a válaszom igen mindegyik esetre. :)
Elejében én is mikróztam. Csak amikor meghallottam, és olvastam is róla, hogy milyen káros és "megöli" az ételekben a jótékony anyagokat, utána elgondolkoztunk a párommal és szépen beleraktuk a dobozban és a családunk tartaléka lett. Szóval, ha valakinek elromlik, szívesen odaadjuk.
Inkább a gázon melegítjük a tápszernek való vizet és az üvegeset is kikanalazom egy lábasba és abba melegítem meg, bár ő már nagyon ritkán kap ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!